Φωτιές: Οι λογαριασμοί στα social media με όλες τις πληροφορίες για βοήθεια

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Εδώ και τρεις μέρες περιοχές της Ελλάδας καίγονται και ενώ θα περίμενε κανείς πως οι φωτιές θα υποχωρούσαν, βλέπουμε να ξεκινούν σε περισσότερα σημεία.

Δασικές εκτάσεις έχουν χαθεί, σπίτια και περιουσίες έχουν καταστραφεί, ζώα έχουν τραυματιστεί ή χάσει τη ζωή τους και η ατμόσφαιρα από τον τοξικό καπνό είναι αποπνικτική. Οι πυροσβέστες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που με τη βοήθεια των social media προσπαθούν να βοηθήσουν τους πληγέντες, είτε αυτό είναι με είδη πρώτης ανάγκης προς τους κατοίκους των περιοχών, είτε με τη διάσωση, την περίθαλψη και τη φιλοξενία των τραυματισμένων ζώων.

Αν θέλεις να ενημερωθείς για τις πυρκαγιές και να μάθεις πώς μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ, τότε παρακολούθησε τις ιστορίες και τις δημοσιεύσεις των ακόλουθων λογαριασμών.

Πληροφορίες για τις φωτιές και για βοήθεια προς τους κατοίκους

1. Ο Άλλος Άνθρωπος

2. Act4NaturalDiasasters

3. Humanitygr

4. AnimaWild

5. Save a greek stray

6. Oncampus_theproject

http://https://www.instagram.com/p/CSL4LyAq0s2/?utm_source=ig_web_copy_link

7. Act4evoia

8. Act4peloponnese

9. Stray.gr

10. EmptyTheCages_Athens

11. DogsVoice

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -