Γεωργία Γεννιά: Ήταν κοινό κάλεσμα η επιστροφή μου στο ΠΑΣΟΚ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

“Είμαι πάρα πολύ καλά που επέστρεψα στο ΠΑΣΟΚ και κατασταλαγμένη. Το ήθελα καιρό. Τον Ιούλιο είχα προειδοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σκέφτομαι να αποχωρήσω” δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4 FM η Γεωργία Γεννιά.

“Με το Νίκο Ανδρουλάκη γνωριζόμαστε από την ΠΑΣΠ, από τα νεανικά μας χρόνια, από την Σπουδάζουσα Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, τον πιστεύω και έχουμε μια πολύ καλή χημεία. Έγινε μια κοινή συνάντηση με φίλους μετά τις εκλογές και εκεί τα είπαμε με τον κ. Ανδρουλάκη. Ήταν κοινό κάλεσμα” εξομολογήθηκε η Γεωργία Γεννιά στους δημοσιογράφους Χρύσα Σαραντοπούλου και Γιώργο Σαραντάκο. 

Η Γεωργία Γεννιά βρέθηκε στα καινούρια στούντιο του Καναλιού Ένα 90,4 FM καλεσμένη στην εκπομπή “ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΑΤΑ” και δεν παρέλειψε να εξαίρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού καθώς και την πολυφωνία του.

“Προέρχομαι από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Είμαι σε μια διαδικασία επαναπατρισμού. Με ενδιαφέρουν τα θέματα παιδείας και η εξωτερική πολιτική….  Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ένα κάλεσμα και σε άλλα στελέχη που αποχώρησαν στο παρελθόν. Βλέπω εφικτή τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές για το ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Γεωργία Γεννιά.

Ακούστε τι είπε αναλυτικά η Γεωργία Γεννιά στο Κανάλι Ένα 90,4 FM και την εκπομπή «Από Σαράντα Κύματα» με τους Δημοσιογράφους Χρύσα Σαραντοπούλου και Γιώργο Σαραντάκο:

Γεωργία Γεννιά
Η Γεωργία Γεννιά με τους δημοσιογράφους Χρύσα Σαραντοπούλου και Γιώργο Σαραντάκο στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4 FM

H Γεωργία Γεννιά γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας, έχει προσφυγικές ρίζες από τη Σμύρνη της Μικρασίας και καταγωγή από τον Πειραιά, όπου και ζει με την οικογένεια της. Το 1995 εισχώρησε στο ΠΑΣΟΚ. Το Μάιο του 2010 διαχώρισε τη θέση της από τις Μνημονιακές Πολιτικές του ΠΑΣΟΚ. Το 2012 και το Γενάρη του 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α΄Πειραιά και Νήσων με το ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 εξελέγη Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Α΄Πειραιά και Νήσων. Στην κοινοβουλευτική της θητεία από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019 ξεχώρισε η καταψήφιση της διάταξης για αλλαγή φύλου στα 15.  Τον Οκτώβριο του 2023 επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ.

 

Μαγειρεύει εξαιρετικά με σπεσιαλιτέ της τους ντολμάδες ακολουθώντας πιστά μία κρυφή συνταγή από την Τρίπολη και το γιουβέτσι, όπως εξομολογήθηκε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4 FM. Μαμά και σύζυγος, πολιτικός και φίλη, τρέχει καθημερινά με όλες τις ιδιότητες και τα καταφέρνει. Διακρίνεται για το χιούμορ της, τη θετική της διάθεση και τη διάθεση προσφοράς. 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -