Γευστικά δώρα από τη Δίρφυς μέσω social media

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Έναν ακόμη διαγωνισμό πραγματοποίησε η Δίρφυς στα social media προσφέροντας στους τυχερούς γευστικά προϊόντα για το τραπέζι τους.

Ειδικότερα, η εταιρία εμφιάλωσης νερού βρίσκεται κοντά στο κοινό για αυτό και φροντίζει τακτικά να προσφέρει δώρα σε όλη την Ελλάδα. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είχε… ελληνική γεύση, καθώς τα προϊόντα που κληρώθηκαν ήταν μαρμελάδες και αλείμματα με την υπογραφή της εταιρίας ΓΕΩΔΗ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρία ΓΕΩΔΗ παράγει μαρμελάδες, σάλτσες και αλείμματα από ελληνικά φρούτα και λαχανικά και δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2007.

Η Δίρφυς επιδιώκει έναν συνεχή «διάλογο» με το καταναλωτικό κοινό που της επιτρέπει αφενός να ενδυναμώνει την παρουσία της και αφετέρου να προσφέρει ξεχωριστά δώρα μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

 

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -