ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για πρώτη φορά στη Νήσο Παναγιά κολυμπώντας| Συμβολικός Διάπλους

Συμβολική, συγκινητική και πατριωτική η κίνηση της αθλήτριας μεγάλων αποστάσεων Μαίρης Λιάρου – Μπαρμπαρή, που διήνυσε την 6,5 ναυτικών μιλίων απόσταση ΟινούσσεςΠαναγιά κολυμπώντας σε 2,5 ώρες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία πραγματοποιήθηκε κολυμβητικός διάπλους σε αυτό το τόσο σημαντικό σημείο του Αιγαίου, εκεί που οι νησιώτες φιλούν Θερμοπύλες αγέρωχοι, στις ακριτικές Οινούσσες ως τη Νήσο Παναγιά!

Ένα ταξίδι ζωής, ψυχής, αγάπης, πατριωτισμού για τη Μαίρη που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες!

Η Μαίρη Λιάρου-Μπαρμπαρή την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 πραγματοποίησε τον κολυμβητικό διάπλου από το λιμάνι των Οινουσσών στο Νησί της Παναγιάς!

Η απόσταση είναι περίπου 6 ναυτικά μίλια και σε όλη τη διαδρομή συνοδευόταν από σκάφος!

Η εκκίνηση έγινε στις 8 π.μ. από το νέο εξωτερικό κρηπίδωμα του λιμανιού.

Η Μαίρη Λιάρου – Μπαρπαρή έχει συμμετάσχει σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις μαραθωνίους κ.λ.π και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργης Δανιήλ, “Το εγχείρημά της θα δημιουργήσει ένα ακόμη αθλητικό γεγονός στις Οινούσσες το οποίο θα επιδιώξουμε να προσελκύσει αθλητές από πολλές περιοχές της χώρας. Εμείς θα είμαστε εκεί αύριο στις 8 π.μ. για  να στηρίξουμε την πρωτοβουλία γιατί το Αιγαίο μας είναι θάλασσα ειρήνης και πολιτισμού!”

Για πρώτη φορά στη Νήσο Παναγιά κολυμπώντας| Συμβολικός Διάπλους Για πρώτη φορά στη Νήσο Παναγιά κολυμπώντας| Συμβολικός Διάπλους Για πρώτη φορά στη Νήσο Παναγιά κολυμπώντας| Συμβολικός Διάπλους Για πρώτη φορά στη Νήσο Παναγιά κολυμπώντας| Συμβολικός Διάπλους Για πρώτη φορά στη Νήσο Παναγιά κολυμπώντας| Συμβολικός Διάπλους

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close