Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το τρέιλερ της ταινίας μικρού μήκους για την ζωή του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το WhatApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στον τεχνολογικό γίγαντα Meta, βγάζει στον «αέρα» ταινία μικρούς μήκους με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στη 12λεπτη ταινία, με τίτλο «Naija Odyssey», ο NBAer αφηγείται την ιστορία της καταγωγής του «συμφιλιώνοντας τις ρίζες, τη γενέτειρά του και την αίσθηση του ανήκειν μεταξύ διαπολιτισμικών κόσμων», σύμφωνα με την περιγραφή.

«Στην Ελλάδα, ήμουν Νιγηριανός. Στην Νιγηρία, ήμουν Έλληνας. Ζούσα στην μέση, ανάμεσα σε δύο χώρες, δύο ταυτότητες. Ποιος είμαι; Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα ούτε εγώ», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το «Naija Odyssey» θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου στα social media, YouTube και Amazon Prime Video.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -