ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Σολάρης: Το πιο όμορφο ταξίδι μου| Ερωτική μπαλάντα

Την πιο ερωτική μπαλάντα του καλοκαιριού, τραγουδά ο Γιάννης Σολάρης. Συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες. Ο Μπάμπης Κουλούρας ο Δημιουργός και ο Φραγκίσκος Κουλουρας έκανε τα μαγικά του…

Το πιο όμορφο ταξίδι μου, μας τραγουδά ο Γιάννης Σολάρης και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, αυτή η νέα του συνεργασία αποδεικνύεται ονειρική. Άρτιο αποτέλεσμα, στο οποίο συνεργάστηκαν σημαντικοί καλλιτέχνες του χώρου.

Τη μουσική και τους στίχους του έχει γράψει ο Μπάμπης Κουλούρας και το τραγούδι έρχεται να προστεθεί στη συλλογή τραγουδιών του Μπάμπη Κουλούρα και στην οποία θα συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες.

Ενας απ αυτούς είναι και ο συμπατριώτης του κ. Κουλούρα, Γιάννης Σολάρης.

Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα με ιδιαιτέρως αισθητό το λαικό στοιχείο που θα σας βάλει στο ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.
Είναι το τέταρτο τραγούδι του μουσικού άλμπουμ που περιλαμβάνει 15 τραγούδια του Μπάμπη Κουλούρα,τα οποία θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στο 2021 και συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Ηλίας Βρεττός, Αναστάσιος Ράμμος, Κώστας Καραφώτης, Λούκας Γιώρκας, Σιμέλα Χριστοπούλου, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στέλιος Διονυσίου, Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ποιος είναι ο Γιάννης Σολάρης

Ο Γιάννης Σολάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Σύρου. Στην ηλικία των 13 χρόνων ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι και την μουσική. Η πρώτη επαφή με μουσικό όργανο ήταν με το λαούτο. Δύο χρόνια αργότερα κι ενώ βρισκόταν στην ηλικία των 15 ετών, πήρε μέρος στους Καλλιτεχνικούς μαθητικούς αγώνες, κατακτώντας την πρώτη θέση μαζί με το συγκρότημα του στις Κυκλάδες, κερδίζοντας το εισιτήριο στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες στην Αθήνα. Από το 2011 και πλέον εργάζεται επαγγελματικά σε νυχτερινά μαγαζιά στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Λίγα λογια από τον δημιουργό

Αυτή είναι το τρίτο ερωτικό μου τραγούδι που βγαίνει στον αέρα της μουσικής και για άλλη μια φορά η χαρά και η συγκίνησή μου είναι απερίγραπτη… Αυτό το τραγούδι μου το εμπιστεύθηκα να το ερμηνεύσει ένας ωραίος συριανός καλλιτέχνης, γόνος μια οικογένειας που υπερασπίζεται με πάθος και συνέχεια τις αξίες και τις παραδόσεις της Πατρίδας μας… Είναι το αγαπημένο μου πατριωτάκι, ο Γιάννης ο Σολάρης, που η ερμηνεία του εδώ απογειώνει αυτή τη λαϊκή – ερωτική μπαλάντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έβαλαν ψυχή, ομορφιά και ταλέντο για να γίνει αλήθεια άλλο ένα μουσικό μου όνειρο…Τον Δημήτρη Μπουρνή και τον Βασίλη Θεοδωράκογλου, την υπέροχη ερμηνεύτρια Σιμέλα Χριστοπούλου της οποίας η δεύτερη φωνή της ήταν πρόσθετη αξία για το τραγούδι,  την Ανθή Σαράντου, αυτή την αιθέρια ύπαρξη που με την ομορφιά της έδωσε δύναμη και χάρη στο βίντεο κλιπ, όλους τους μουσικούς πρώτου μεγέθους που έκαναν το θαύμα τους πάλι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα προβάλουν και αυτή την νέα μας μουσική δράση και τον άξιο γιο μου Φραγκίσκο Κουλούρα που και σε αυτήν την παραγωγή τα ”έδωσε όλα” έχοντας την συνολική ευθύνη της παραγωγής του τραγουδιού, την ηχητική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία  του εξαίρετου video clip που το συνοδεύει…

Μπάμπης Κουλούρας

Μουσική – Στίχοι: Μπάμπης Κουλούρας Επιμέλεια παραγωγής, Σκηνοθεσία – Φραγκίσκος Κουλούρας Συμμετέχει η Ανθή Σαράντου Ενορχήστρωση – Δημήτρης Μπουρνής Programming – Δημήτρης Μπουρνής, Βασίλης Θεοδωράκογλου Arrangement – Βασίλης Θεοδωράκογλου ΄Επαιξαν οι μουσικοί: Ακουστικές & ηλεκτρικές κιθάρες – Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος Πιάνο – Βασίλης Θεοδωράκογλου Μπουζούκι – Ηλίας Πουρτσίδης Φωνητικά – Σιμέλα Χριστοπούλου, Φραγκίσκος Κουλούρας Μίξη, Mastering – Φραγκίσκος Κουλούρας Οι ηχογράφησεις έγιναν στο SUMMIT MUSIC HOUSE


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button