Γιώργος Κούβαρης: «Όποιος διεκδικεί πρωτιές πρέπει να είναι αντάξιος των περιστάσεων»

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή των Εθνικών καλλιστείων «GS HELLAS» ο διοργανωτής τους Γιώργος Κούβαρης άνοιξε την καρδιά του, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό «Grande».

Ο Γιώργος Κούβαρης αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση που είχε (και) η φετινή διοργάνωση, εν μέσω μάλιστα της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ μίλησε και για τον πόλεμο που, όπως καταγγέλλει, έχει δεχτεί στα 10 χρόνια, που ασχολείται με περίσσιο μεράκι με το εν λόγω εγχείρημα.
Εθνικά καλλιστεία «GS HELLAS» ο διοργανωτής τους Γιώργος Κούβαρης
Τα Εθνικά καλλιστεία «GS HELLAS» ήταν η μοναδική διοργάνωση στην Ευρώπη με ολοκληρωμένη παραγωγή, με τον ίδιο να δηλώνει για τις αντίξοες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει λόγω της πανδημίας και του «Ιανού»:
«Τηρώντας όλα τα εγχώρια και διεθνή πρωτόκολλα υγείας (εξετάστηκαν όλοι οι φιναλίστ μας και η παραγωγή με τεστ covid-19), καταφέραμε να επιτύχουμε τα μέγιστα, αν και οι αντίξοες συνθήκες δεν ήταν λίγες. Γιατί εκτός τον Covid-19, είχαμε και ακραία καιρικά φαινόμενα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, δεδομένου ότι η παραγωγή μας πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο».
Πάντως εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος για το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας: «Είναι γεγονός όμως όχι μόνο τα καταφέραμε, αλλά πλέον όλη η Υφήλιος μιλάει για τα GS HELLAS 2020.
Είμαι πολύ περήφανος και συνάμα χαρούμενος, που οι κόποι μας ανταμείβονται κάθε χρόνο και περισσότερο. Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS είναι ένας οργανισμός ομορφιάς, που ετοιμάζεται με ακρίβεια και οργάνωση για έναν ολόκληρο χρόνο και πάντα προβλέπει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Κληθείς να μιλήσει για το γεγονός ότι τα εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS εκπροσωπούν τη χώρα με τους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς στο εξωτερικό, έχοντας τα δικαιώματα για όλους αυτούς, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
«Εμείς καταφέραμε να γίνουμε αποδεκτοί στην παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς μετά από 7 ολόκληρα χρόνια ως National Greek Beauty pageant, αφού εκπροσωπούμε τη χώρα μας στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς από το 2011.
Επενδύσαμε και πλέον κατέχουμε τα δικαιώματα των κορυφαίων παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς και μέσω αυτών προάγουμε τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα του κόσμου».
Εν συνεχεία έκανε λόγο για προσπάθεια κάποιων να καπηλευτούν τον Θεσμό, που δημιούργησε με πολύ κόπο και μεράκι, χρησιμοποιώντας τον όρο «Εθνικά καλλιστεία».
«Είναι αστείο να λέει κάποιος κάνω εθνικά καλλιστεία, χωρίς να αναφέρει τον οργανισμό του και ποιον τίτλο δίνει, και από την άλλη να μην υπάρχει πουθενά, χωρίς σκοπό» είπε μεταξύ άλλων.
Κληθείς να μιλήσει γιατί έχει δεχτεί πόλεμο όλα αυτά τα χρόνια, επισήμανε: «Προφανώς και ενόχλησα τα συμφέροντα κάποιων, οι οποίοι προσπαθούν μέχρι και σήμερα με άρμα την ομορφιά να επιτύχουν σκοπούς πονηρούς», ενώ ανέφερε με νόημα ότι «αφήνω τα έργα μου να κάνουν θόρυβο και χαρίζω απλόχερα τον απόηχό τους όπου πρέπει».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -