ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Γκαλερί θα φιλοξενήσει έργο εξάχρονης δημιουργού!

Μία εξάχρονη καλλιτέχνης από τη Βρετανία μπορεί σύντομα να δει έργο της να φιλοξενείται σε αμερικανική γκαλερί, αφού προσέλκυσε την προσοχή κάποιων ισχυρών θαυμαστών όταν η δασκάλα της επέκρινε τη ζωγραφική της.

Η μητέρα της, Τζέμα Λέιτον @GemLeighton ανάρτησε φωτογραφία της ζωγραφιάς ενός δεντρόφυτου μονοπατιού στο Twitter νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα λέγοντας στους ακολούθους της: «Η 6χρονη κόρη μου ζωγράφισε αυτήν την καταπληκτική σκηνή». Η δασκάλα των καλλιτεχνικών της είπε ότι την έκανε λάθος; Δεν μπορείς να κάνεις λάθος στην τέχνη! Ήταν τόσο αναστατωμένη, καθώς η ζωγραφική είναι η αγαπημένη της ασχολία».

Η μητέρα ζήτησε από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν στην κόρη της, Έντι, την υποστήριξή τους και χιλιάδες έκαναν retweet με περισσότερους από 136.000 ανθρώπους να δηλώνουν ότι τους αρέσει το έργο, συμπεριλαμβανομένης της Διευθύντριας Τεχνών και Πολιτισμού του Ντιτρόιτ, Ρόσελ Ράιλι.

Η κ. Ράιλι  έγραψε στη μητέρα: «Παρακαλώ ρωτήστε την Έντι αν μπορώ να αγοράσω το έργο ζωγραφικής της. Είναι όμορφο! Και το θέλω». Αργότερα απευθυνόμενη σε έναν άλλο χρήστη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Η μητέρα της, κρατά αυτό το έργο, όπως θα έπρεπε. Διατηρώ την ελπίδα ότι θα έχω ένα μελλοντικό». 

Ανάμεσα στους χρήστες του twitter που ενδιαφέρθηκαν  για τη ζωγραφική της Έντι είναι και η διάσημη γκαλερί Tate του Λονδίνου.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Η κ. Ρίλεϊ έγραψε στη μητέρα: «Παρακαλώ ρωτήστε την Έντι αν μπορώ να αγοράσω το έργο ζωγραφικής της. Είναι όμορφο! Και το θέλω». Αργότερα απευθυνόμενη σε έναν άλλο χρήστη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Η μητέρα της, κρατά αυτό το έργο, όπως θα έπρεπε. Διατηρώ την ελπίδα ότι θα έχω ένα μελλοντικό».


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button