Γουίμπλεντον 2021: Η Ashleigh Barty έγραψε ιστορία με την νίκη της

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, η Ashleigh Barty κέρδισε τον παρθενικό της τίτλο στο Γουίμπλεντον επικρατώντας της Karolina Pliskova.

Η Barty επικράτησε τελικά σε μια νίκη 6-3, 6-7 (4-7), 6-3 στην 50ή επέτειο της πρώτης νίκης του ειδώλου της, της Αυστραλής Evonne Goolagong Cawley στο Γουίμπλεντον.

Η Τσέχα Pliskova επικράτησε στο δεύτερο σετ, ανακαλύπτοντας εκ νέου το μεγάλο σερβίς της πριν επιστρέψει στα λάθη του τρίτου σετ που της στοίχισαν τον τίτλο.

Η Barty σφράγισε τον δεύτερο τίτλο της σε Grand Slam και γίνεται η πρώτη Αυστραλή που κέρδισε τον τίτλο του Γουίμπλεντον στο μονό γυναικών τα τελευταία 41 χρόνια.

Δείτε ακόμα:

Ο μεγαλύτερος αγώνας τένις έγινε στο Γουίμπλεντον και είχε διάρκεια τρεις μέρες

Netflix: Έρχεται η μίνι σειρά για την τενίστρια Ναόμι Οσάκα

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -