ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γυμναστείτε στο νέο υπαίθριο Γυμναστήριο της Γλυφάδας

Νέο υπαίθριο Γυμναστήριο στη Γλυφάδα! Νέος χώρος άθλησης για μικρούς και μεγάλους στην Τερψιθέα!!!

Ένας μικρός παράδεισος αθλητισμού δημιουργήθηκε στα όρια του δήμου Γλυφάδας με την Αργυρούπολη, σε χώρο μέχρι πρότινος παρατημένο και εγκαταλελειμμένο.

Γυμναστείτε στο νέο υπαίθριο Γυμναστήριο της Γλυφάδας

Άλλη μια μεγάλη έκπληξη για τους Γλυφαδιώτες!

“Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος χώρος άθλησης στην πόλη μας. Με πρόγραμμα και σχέδιο – και πολλή δουλειά! – αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και διαρκώς προσθέτουμε νέες”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Γυμναστείτε στο νέο υπαίθριο Γυμναστήριο της Γλυφάδας

Και προσθέτει: “Μια καινούργια υπαίθρια αθλητική υποδομή, που τόσο έχουμε ανάγκη μάλιστα την περίοδο του lockdown, παραδώσαμε σήμερα στην Τερψιθέα. Ένα ανοιχτό γυμναστήριο για μικρούς και μεγάλους, κοντά στα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη, σε ένα μέχρι πρόσφατα εγκαταλελειμμένο χώρο (Δωδεκανήσου – Κύπρου – Αγίου Νεκταρίου). Ένα σύγχρονο πάρκο άθλησης, με ποιοτικά και ασφαλώς πιστοποιημένα μηχανήματα, προσεγμένο από κάθε άποψη, με νέα φώτα, δέντρα, φωτιστικά, κλπ. Από σήμερα το χαίρονται και το απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Γλυφάδας μας, όπως ήδη κάνουν με το υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Ήδη είναι προγραμματισμένες αντίστοιχες παρεμβάσεις και σε άλλες γειτονιές. Η ζωή στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button