Γυναίκα κέρδισε δύο φορές στο «ξυστό» σε λίγες μέρες

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια 70χρονη από το Ντέλαγουερ αγόρασε δύο ξυστό στα μέσα Οκτωβρίου και μετά μεγάλης χαράς διαπίστωσε πως το ένα εξ αυτών κέρδιζε 100.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την εταιρεία των τυχερών παιγνίων, εξαργύρωσε το τυχερό δελτίο στις 20 Οκτωβρίου και αποφάσισε να γιορτάσει τη νίκη αγοράζοντας ακόμη τρία. Η τύχη της αποδείχθηκε βουνό, όμως, καθώς κέρδισε ακόμα 300.000 δολάρια. 

«Δεν το πιστεύαμε» είπε η υπερτυχερή, που ζήτησε να μην δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της, αναφερόμενη στην αντίδραση που είχαν με τη φίλη της όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί.

Φαίνεται ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη της για να να εξασφαλίσει τη σύνταξή της. Ακόμα δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει να παίρνει ξυστό, καθώς είναι κάτι που λατρεύει, όπως παραδέχθηκε.

Οι υπεύθυνοι εκτιμούν πως οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος 100.000 δολάρια είναι μία προς 120.000, ενώ για τις 300.000, μία προς 150.000. Όσον αφορά στη φορολογία των κερδών, είναι ανάλογη με όποιο άλλο εισόδημα. Ωστόσο, το Ντέλαγουερ θεωρείται το καλύτερο μέρος για να κερδίσει κάποιος το λαχείο καθώς δεν υπάρχει ειδικός φόρος, όπως σε άλλες περιοχές.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -