Η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου βγήκε από την εντατική

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η 7χρονη Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, βγήκε από την εντατική. Τα νέα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστα και ελπιδοφόρα για όλη την οικογένεια του επτάχρονου κοριτσιού.

Όλο αυτό το διάστημα, η Έρρικα Πρεζεράκου μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην πορεία της υγείας της 7χρονης ανιψιάς της, Αναστασίας, που βρίσκεται στην Αμερική λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Οι γονείς της μικρής είναι συνεχώς δίπλα της, ωστόσο συχνά ζητούν και τη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή τη μάχη. Το πρωί της Τετάρτης, η Έρρικα Πρεζεράκου ανακοίνωσε ότι η μικρή Αναστασία βγήκε από την εντατική. «Η προσευχή μας βοήθησε. Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασία μας . Χρειάζεται την προσευχή μας .. είναι πραγματική μαχήτρια .. αλλά μας χρειάζεται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να σας έχει ο Θεός καλά.» έγραψε η αθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -