Η Adele επιστρέφει και επίσημα με νέο τραγούδι – Πότε κυκλοφορεί

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Το νέο τραγούδι της Adele έχει τίτλο «Easy On Me» και θα κυκλοφορήσει 15 Οκτωβρίου.

«Easy On Me- 15 Οκτωβρίου» έγραψε στους λογαριασμούς της στα social media η 33χρονη Αγγλίδα σταρ, δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων.

Σε αυτό, η Adele βάζει μία κασέτα με τον τίτλο του τραγουδιού- «Easy on Me»- στο στέρεο αυτοκινήτου. Την ώρα που οδηγεί, ενώ ακούγεται μελωδία από πιάνο, ο αέρας παίρνει παρτιτούρες που βρίσκονται στο αυτοκίνητο.

Οι φαν της Adele περίμεναν αρκετά χρόνια ένα νέο τραγούδι της. Το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο «25», κυκλοφόρησε το 2015. 

Την ίδια ώρα, μια σειρά από διαφημιστικές πινακίδες εμφανίστηκαν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη -Αγγλία, Αυστραλία, Βόρεια Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Μαλαισία, Μεξικό, Νότια Κορέα, Ολλάνδία Σιγκαπούρη, Σκωτία, Σουηδία και Φιλιππίνες-, που έγραφαν τον αριθμό «30».Αρκετοί από τους θαυμαστές της Adele σχολιάζουν πως το «30» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ, καθώς συμβαδίζει με τη λογική των προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών της («19», «21» και «25»). Παράλληλα, φήμες θέλουν ότι η δημιουργία του δίσκου ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια ήταν 30 ετών, πριν το διαζύγιο με τον σύζυγό της Simon Konecki το 2019.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -