«Η Αλλαγή» της Ήρας Βλάχου – Ένα ταξίδι συμφιλίωσης με σένα… στα “θέλω” της ψυχής

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

«Η Αλλαγή» από τη συγγραφέα Ήρα Βλάχου και τις Εκδόσεις 24 Γράμματα.

Ένα βιβλίο για όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξουν, αλλά και ένας ύμνος για εκείνους που τόλμησαν και τα κατάφεραν, και για εκείνους που συνεχίζουν να τολμούν…

Γράφει η Χρύσα Σαραντοπούλου

Σε ευχαριστώ Ήρα Βλάχου! 
Παραμονή των γενεθλίων μου τελείωσα το βιβλίο σου.
Είναι από τα καλύτερα δώρα που έχω λάβει.
Ίσως και το καλύτερο γι αυτή την περίοδο που διανύω τώρα… που μεγαλώνω και ψάχνω ακόμη να βρω τον εαυτό μου, που θέλω να αλλάξω και να γίνω παιδί για να κερδίσω τη χαμένη αθωότητα, που παλεύω να εστιάσω στα θέλω της ψυχής μου ανάμεσα σε ένα πόλεμο του μυαλού και της καρδιάς για να συμφιλιωθώ με μένα! Για να ζήσω αληθινά, ισορροπημένα, ευτυχισμένα.

Η Αλλαγή

Αυτό το βιβλίο είναι πολύτιμο “εργαλείο” αλλαγής

Είναι το πρώτο βιβλίο της συγγραφέας και γι αυτό το λόγο αξίζει ακόμη θερμότερα συγχαρητήρια! Φανταστείτε τι αριστουργήματα μας περιμένουν στη συνέχεια!!!

Στο πρώτης της πόνημα λοιπόν η Ήρα Βλάχου τολμά να αγγίξει ένα δύσκολο θέμα, που ίσως και να θεωρείται  από κάποιους ταμπού ακόμη στις μέρες μας. Ο ήρωας της τολμά με τη σειρά του να κάνει τεράστιες αλλαγές στη ζωή του. Μας παρουσιάζει τις δυσκολίες που συνάντησε ώστε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, τον τρόπο σκέψης του, ακόμα και την εξωτερική του εμφάνιση. Τη διαδρομή του και όλες τις αλλαγές που τόλμησε και τα κατάφερε, με αποτέλεσμα το μέσα του να ταιριάξει με το έξω του.

Όταν αγγίξεις τα θέλω της ψυχής στο ταξίδι συμφιλίωσης με σένα… μπορείς να φωνάξεις δυνατά: «Αυτός είμαι!»  Και τότε μόνο έρχεται η ευτυχία…!

Θα σε δεχτούν οι άλλοι έτσι ακριβώς όπως είσαι; Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι. Ευτυχισμένοι είναι εκείνοι που θα σε δεχτούν, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι έχουν αποδεχτεί πρώτα από όλα τον εαυτό τους.

Η αλλαγή

Αυτό το βιβλίο μας μαθαίνει πολλά. Τη σημασία της αλλαγής… της αποδοχής… της οικογένειας… του έρωτα…

Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω παραξενεύτηκα λίγο με το θέμα… που πραγματεύεται. Και δεν είμαι άνθρωπος που φορώ παρωπίδες. Αλλά πρώτη φορά έτυχε να πάρω στα χέρια μου ένα βιβλίο με ένα τόσο ιδιαίτερο θέμα και αμέσως σκέφτηκα: Πόσο τολμηρή και ισορροπημένη είναι η συγγραφέας για να καταφέρει να το αγγίξει;! Και πόσο έτοιμοι είμαστε να αγκαλιάσουμε αυτό το θέμα στην κοινωνία μας με την ευαισθησία που του αρμόζει και την αποδοχή που του πρέπει;

Και πράγματι, η Ήρα Βλάχου το αγγίζει και το παρουσιάζει με ένα απολύτως ισορροπημένο τρόπο και διδακτικό, αναδεικνύοντας νοήματα ζωής. Η λυρική γραφή της σε παρασύρει, καθώς διαβάζεις τις σελίδες ρουφάς κάθε λέξη, ανυπομονείς να γυρίσεις την επόμενη.  Αποδέχεσαι, προβληματίζεσαι, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και παράλληλα σκέφτεσαι τη δική σου αλλαγή. Γιατί αυτό είναι το θέμα! Με αφορμή την αλλαγή του ήρωα, αντιλαμβάνεσαι ότι όλες οι αλλαγές είναι αλλαγές! Αυτό είναι το θέμα: H Αλλαγή! 

Μόνο οι αλλαγές μας εξελίσσουν! Γιατί κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή…

Η αλλαγή

Κλείνοντας θα μιλήσω για το εξώφυλλο του βιβλίου

Γιατί με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου! Και φυσικά πρώτα το εξώφυλλο είναι αυτό που σε κερδίζει σε ένα βιβλίο. Η πρώτη εντύπωση. Και βέβαια επειδή θα κοσμεί τη βιβλιοθήκη σου. Ή και το κομοδίνο σου… αν θες να ανατρέχεις κάποια βράδια που κάνεις τον απολογισμό της μέρας… σε κάποιες σελίδες που όλοι λίγο πολύ σημειώνουμε σε ένα βιβλίο που γίνεται αγαπημένο μας! Είναι βασικός παράγοντας το εξώφυλλο και εδώ έχει γίνει σπουδαία δουλειά και σε αυτό το κομμάτι λοιπόν.

Το εξώφυλλο του βιβλίου που χρησιμοποιούν στις Εκδόσεις 24 Γράμματα είναι βελουδένιο! Και το βελουδένιο εξώφυλλο της Αλλαγής απεικονίζει το αγαπημένο μου πλάσμα… την πεταλούδα! Το απόλυτο σύμβολο της αλλαγής! Η πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση της φύσης!

Η Αλλαγή

Ήρα Βλάχου

Το βιβλίο της Ήρας Βλάχου «Η αλλαγή» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις 24 Γράμματα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

και ONLINE https://24grammata.com/product/5454/

καθώς και τηλεφωνικά στο 210 612 70 74 / αντικαταβολή / ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ

 




«Η αλλαγή» – Οπισθόφυλλο

Η δημοσιογράφος χτύπησε βιαστικά το κουδούνι.
“Συγνώμη που άργησα, δεν έβρισκα το σπίτι”, είπε στον άντρα που άνοιξε την πόρτα.
“Δεν πειράζει, δεσποινίς μου, περάστε. Σας είπα και από το τηλέφωνο ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τη συνέντευξη μέσω skype”.
“Ήθελα να σας δω από κοντά…”
“Όλοι θέλουν να με δουν από κοντά”, είπε ο άντρας χαμογελώντας.
“Ακόμα κι αυτοί που με χλευάζουν, θέλουν να με δουν από κοντά… να πω στη σύζυγο να μας φτιάξει δυο καφεδάκια;”
“Είναι εδώ η σύζυγος;”
“Δε με αφήνει ποτέ μόνο μου με νεαρές κυρίες. Με ζηλεύει πολύ και όχι άδικα, συνέχισε ο άντρας ευδιάθετα, “άλλωστε, όπως βλέπετε, και η φύση αλλά κυρίως η επιστήμη, έχει κάνει
θαύματα πάνω μου!”
“Θα ήθελα να κάνω και σε εκείνη δυο ερωτήσεις, αλλά πρώτα θέλω να μιλήσω μαζί σας. Να μου πείτε τα πάντα! Και κυρίως, πώς αποφασίσατε να κάνετε μια τέτοια αλλαγή…”
“Όλα θα σας τα πω… πρώτα όμως, θα ήθελα να πω στον κόσμο να αλλάζει. Να αλλάζει την εμφάνισή του, να αλλάζει το μέσα του.
Βέβαια, δεν μπορούν να κάνουν όλοι τη δική μου αλλαγή”, τόνισε ο άντρας γελώντας, “αλλά όλοι μπορούμε να αλλάζουμε. Να αλλάζουμε απόψεις, συναισθήματα, να αλλάζουμε το σωστό
με το λάθος και το λάθος με το σωστό. Μόνο οι αλλαγές μάς εξελίσσουν, μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, μας πηγαίνουν παραπέρα”, είπε στο τέλος και άρχισε να ξετυλίγει το νήμα της ζωής του.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -