ΒΙΒΛΙΑ

Η Άννα Μπανάνα αφηγείται το παραμύθι: Ο γέρο-Ζωγράφος των Χριστουγέννων και τα δύο καλικατζαράκια

Η Άννα Μπανάνα αφηγείται το παραμύθι «Ο γέρο-Ζωγράφος των Χριστουγέννων και τα δύο καλικατζαράκια» το οποίο έγραψε η Ειρήνη Ανδρούτσου και αποτελεί διασκευή από το κλασικό παραμύθι ”τα καλικατζαράκια”.

Ο Αστέριος Σαλτζίδης της ζήτησε να του γράψει μια μικρή χριστουγεννιάτικη ιστορία.. για το blog του κι εκείνη έκατσε και έγραψε ένα παραμύθι! Ως εικαστικός που είναι… “ζωγράφισε”… αλλά με τις λέξεις αυτή τη φορά… ώστε να δώσει σε εσάς την ευκαιρία… να ζωγραφίσετε με πινέλα και να του δώσετε εικόνα!

Κι εσείς ζωγραφίσατε!!!

Οι δικές σας ζωγραφιές είναι αυτές που ξεχώρισαν και θα ντύσουν το παραμύθι: «Ο γέρο-Ζωγράφος των Χριστουγέννων και τα δύο καλικατζαράκια» της Ειρήνης Ανδρούτσου! Οι συμμετέχοντες ήταν από διάφορες ηλικιακές ομάδες, μικροί και μεγάλα, αφιέρωσαν χρόνο και έμπνευση και με την καλλιτεχνική τους ματιά δημιούργησαν αριστουργήματα, πλημμυρίζοντας το email μας!

Σύντομα το παραμύθι θα εκδοθεί ηλεκτρονικά (σε online μορφή) και θα τυπωθεί, με την δική σας εικονογράφηση, με την δική σας υπογραφή.

Οι ζωγραφιές που έστειλαν οι αναγνώστες μας ήταν όλες υπέροχες, πραγματικά έργα τέχνης!!!

Αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή και επιλέχτηκαν οι παρακάτω που συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία. 31 emails πήραν θετική απάντηση ότι επιλέχθηκαν τα έργα τους! Σας τα παρουσιάζουμε εδώ: Οι ζωγραφιές που ξεχώρισαν για την εικονογράφηση του παραμυθιού! Δείτε τα έργα των νικητών


Η Άννα Μπανάνα…!

H Άννα Βουρλιώτου είναι ηθοποιός, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών (Ναύπλιο) τμήμα θεάτρου. Παίζει παιδικό θέατρο 15 χρόνια και είναι ανιματερ σε παιδικές εκδηλώσεις. Έχει το δικό της κανάλι στο youtube ως Anna Banana  και μια όμορφη ομάδα στο FB : ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ(μέσα και έξω από το σπίτι) και φυσικά αγαπάει απίστευτα πολύ τα παιδιά !!!

Απολαύστε την αφήγηση του παραμυθιού “Ο γέρο-Ζωγράφος των Χριστουγέννων και τα δύο καλικατζαράκια” στο παρακάτω βίντεο:

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button