ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Be-Live προσφέρει Δωρεάν έλεγχο COVID-19 στους δήμους Ανατολικής Σάμου & Φούρνων

Η Be-Live βρέθηκε στους δήμους Ανατολικής Σάμου & Φούρνων προσφέροντας δωρεάν Προληπτικό έλεγχο σε πολίτες που εργάζονται σε ευαίσθητες θέσεις και υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο!

Mε πρωτοβουλία του Ιατρού Μαιευτήρα – Γυναικολόγου, κ. Βασίλη Κελλάρη, ο οποίος είναι συνιδρυτής, μαζί με τον Ιατρό Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κ. Χάρη Χηνιάδη, του μη κερδοσκοπικού σωματείου BE-LIVE, σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο το Σάββατο 26-09-2020 και ώρες 16:00-21:00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου, εθελοντική δράση, αναφορικά με προληπτικές δειγματοληψίες για τον COVID-19, σε εργαζόμενους του Δήμου μας, από γιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα έρθει στη Σάμο για το σκοπό αυτό.

Be-Live

 

Τα δείγματα θα δοθούν προς ανάλυση σε διαπιστευμένο εργαστήριο του ΕΟΔΥ.

Αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ίδιας μέρας στο Δήμο Φούρνων.

Η πρωτοβουλία αυτή, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, από έμπειρους ιατρούς, είναι άξια επαίνου σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, λόγω της πανδημίας, που μοναδικό στόχο έχει την προστασία της δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα των εργαζομένων του Δήμου που δίνουν καθημερινά πραγματικό αγώνα στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Be-Live

Η Be-Live ευχαριστεί θερμά τους Υποστηρικτές της Δράσης την οποία θα πραγματοποιήσει στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και στο Δήμο Φούρνων στα πλαίσια της Πανδημίας του Covid19 στις 26.09.20 προσφέροντας Δωρεάν Προληπτικό έλεγχο σε πολίτες που εργάζονται σε ευαίσθητες θέσεις και υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε ακόμη:

Be-Live: Δωρεάν εξωσωματική σε ζευγάρια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button