Η Camila Cabello ως «Σταχτοπούτα» στο πρώτο trailer της ταινίας «Cinderella»

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer για την ταινία «Cinderella» (Σταχτοπούτα) των Amazon Studios με πρωταγωνίστρια την Camila Cabello στον ομώνυμο ρόλο.

Το Amazon υπόσχεται ότι η προσέγγιση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Kay Cannon στο κλασικό παραμύθι θα διαθέτει μία «μοναδική και μοντέρνα ανατροπή» και μία «φρέσκια και ενδυναμωτική οπτική». 

Η ταινία musical θα είναι η πρώτη απόπειρα της 24χρονης να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική παραγωγή και όλοι οι fans της ανυπομονούν για το αποτέλεσμα. Τον Prince Charming θα υποδυθεί ο Nicholas Galitzine, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Idina Menzel, Minnie Driver και Pierce Brosnan.

Η ιστορία της Cinderella

Η ταινία – musical αφηγείται την ιστορία μιας φιλόδοξης νέας γυναίκας (Camila Cabello) που ονειρεύεται να ανοίξει το δικό της κατάστημα ρούχων, αν και συγκρατείται όχι μόνο από τη μητριά της αλλά και από τον τρόπο που γίνονται πάντα τα πράγματα στο παλιομοδίτικο βασίλειο που ζει. Με τη βοήθεια του Fab G (κάτι σαν τη νεραϊδονονά δηλαδή, τον οποίο υποδύεται ο Billy Porter), είναι σε θέση να επιμείνει και να κάνει τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες τον Σεπτέμβριο. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει εξώφυλλα ποπ τραγουδιών από σύγχρονους παγκόσμιους καλλιτέχνες και αυθεντικά τραγούδια των Camila και Idina.

Δείτε το trailer της Cinderella:

http://https://www.youtube.com/watch?v=jQuB4wv4vtc

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -