ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η διαφήμιση της Doritos που βασίζεται σε ΛΟΑΤΚΙ+ αληθινή ιστορία

Μια διαφήμιση της Doritos, που δείχνει έναν πατέρα και τον γκέι γιο του, έγινε viral, φέρνοντας δάκρυα χαράς στο κοινό για την όμορφη ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία, που βασίζεται σε μια πραγματική οικογένεια.

Η διαφήμιση κυκλοφόρησε από την Doritos Mexico πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα έχει βρει το δρόμο της για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σε όλο τον κόσμο. Η δίλεπτη διαφήμιση έχει τίτλο «El mejor regalo» δηλαδή «Το καλύτερο δώρο» και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές.

Η ιστορία είναι αληθινή και ξεκινά με τον γιο να καλεί στο τηλέφωνο τον πατέρα του για να τον ενημερώσει ότι έρχεται στο σπίτι μαζί με τον φίλο του Manuel από το Πανεπιστήμιο για τα Χριστούγεννα, καθώς δεν έχει κανέναν για να περάσει τις διακοπές του. Καθώς οι τρεις άνδρες περνούν χρόνο μαζί ο πατέρας καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στα δυο αγόρια και καθώς δεν ξέρει πως να εκφράσει στο γιο του την αγάπη του γράφει μια δημοσίευση στο Reddit ζητώντας συμβουλές.

«Είμαι 52χρονος διαζευγμένος πατέρας και χρειάζομαι βοήθεια. Ο γιος μου και ο φίλος του είναι ζευγάρι και δεν τολμούν να μου το πουν.» 

Καθώς εμφανίζονται σκηνές τρυφερότητας μεταξύ των δύο νεαρών, ο πατέρας λέει ότι προσπαθούν να είναι διακριτικοί αλλά ότι η σχέση είναι προφανής. Ιππεύουν μαζί ένα άλογο, χορεύουν μαζί, και σε ένα σημείο ο γιος παραγγέλνει φαγητό για τον Manuel, χωρίς να το σκεφτεί. Ο πατέρας φαίνεται να επιστρέφει και να διαβάζει τις απαντήσεις του κόσμου στο Reddit και ευχαριστεί για τις συμβουλές. Η διαφήμιση τελειώνει με τον πατέρα να λέει στον γιο του ότι τον αγαπά, όπως ακριβώς είναι και να αγκαλιάζονται.

Δημοσιεύοντας μια μικρότερη έκδοση της διαφήμισης στο Twitter, η Doritos Mexico έγραψε:

«Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε αυτά τα Χριστούγεννα είναι να αποδεχτείτε κάποιο άτομο, όπως είναι. #PrideAllYear.» 

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button