Η Δίρφυς αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της στην κοινωνία

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Η εταιρία Δίρφυς, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει αδιάκοπα τις πολλαπλές χορηγίες σε μία προσπάθεια να υποστηρίξει αθλητικούς ομίλους, δράσεις, πρότυπες πρωτοβουλίες, αλλά και κρατικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, η εταιρία διένειμε ποσότητες νερού σε τρία διαφορετικά σημεία της Εύβοιας για κάλυψη μέρους των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος ως ένδειξη αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που επιτελεί. Παράλληλα, η Δίρφυς πραγματοποίησε πολλαπλές χορηγίες σε αθλητικά σωματεία και συγκεκριμένα στην ομάδα Ηρακλής Ψαχνών, στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας, Αβάντες, καθώς και στον Αθλητικό  Όμιλο Νέας Αρτάκης.

Η Δίρφυς αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της στην κοινωνία

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ευβοιωτική εταιρία στηρίζει επιπλέον διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τη 19η Ανάβαση Κύμης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στοχεύοντας στην ανάδειξη δράσεων που δίνουν την ευκαιρία σε ένα ευρύ κοινό να γνωρίσει νέους προορισμούς και να απολαύσει το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, το επόμενο διάστημα η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, θα προσφέρει ποσότητες προϊόντων της στο Δήμο Χαλκιδέων για προγραμματισμένες εθελοντικές δράσεις τους.

Το νερό δίρφυς θα συνεχίσει να αποτελεί αρωγό πρωτοβουλιών με στόχο την άνθιση των τοπικών κοινωνιών και την περαιτέρω ανάδειξη της σημασίας του ελληνικού αθλητισμού.

Δίρφυς ΑΕ: Στηρίζει τους ήρωες της εποχής μας

 

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

 

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -