Η Emilia Clarke προσφέρει ένα δείπνο μαζί της για να μαζέψει χρήματα για τον κορωνοϊό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Η Μητέρα των Δράκων, η Καλίσι, η Ντενέρις Ταργκάριαν και πολλά άλλα, η κατά κόσμον Emilia Clarke προσφέρει ένα γεύμα σε δώδεκα τυχερούς ανθρώπους που θα φάνε μαζί της με στόχο να μαζευτούν λεφτά για τον κορονοϊό.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το Game of Thrones ζητάει από τους ακολούθους της στο Instagram από όλο τον κόσμο να δωρίσουν λεφτά στο SameYou, το φιλανθρωπικό της ίδρυμα που έχει ως στόχο την θεραπεία ανθρώπων έπειτα από εγκεφαλικά επεισόδια και ασθένειες του εγκεφάλου, με νέο στόχο πλέον να βοηθήσει στην θεραπεία ανθρώπων που έχουν κορονοϊό, αγοράζοντας κρεβάτια για εκείνους και να βοηθήσει τους υπόλοιπους ασθενείς να μείνουν και να αναρρώσουν σπίτι τους ώστε να απελευθερωθούν κρεβάτια. Ως ανταπόδοση η ηθοποιός για τους δώδεκα που θα δώσουν χρήματα για αυτό τον σκοπό θα οργανώσει ένα ψηφιακό δείπνο με την ίδια παρούσα, όπου θα μαγειρέψουν, θα φάνε και θα συζητήσουν.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις!!

«Θα μαγειρέψουμε παρέα και θα φάμε παρέα. Και θα συζητήσουμε πολλά πράγματα-για την απομόνωση, τον φόβο αλλά και αστεία βίντεο. Και, ξέρετε, εγώ δεν μπορώ να μαγειρέψω οπότε θα έχει πλάκα». Ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο θα μαζέψει το ποσό των 250.000 λιρών για το SameYou, ενώ συνεργάζεται με το Spaulding Rehabilitation Hospital στην Μασαχουσέτη και με το University College London Hospital.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]«Δημιουργούμε μια κλινική ανάρρωσης οπότε οι επιζώντες από εγκεφαλικές νόσους και παθήσεις έχουν κάπου να πάνε και κάπου να νιώθουν ασφαλείς και κάπου που να μην νιώθουν τόσο μόνοι και απομονωμένοι, το οποίο θεωρώ ότι είναι κάτι καλό. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απελευθερώσουμε όσα περισσότερα κρεβάτια γίνεται»[/box], ανέφερε η Emilia Clarke.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και μάλιστα το SameYou το δημιούργησε όταν ανακάλυψε ότι είχε πάθει δύο εγκεφαλικά ανευρύσματα τις πρώτες μέρες του Game of Thrones.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -