Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει τους πυρόπληκτους

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

H Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στηρίζει εμπράκτως τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια και σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας της με τον Δήμο Αμαρουσίου για τη σύνδεση στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου περιοχών όπως το Ψαλίδι, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, με σκοπό τη συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας. 

Η ΕΔΑ Αττικής, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητάς της, στηρίζει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις πυρόπληκτες περιοχές προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» του Δήμου. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής κ Πιέρρος Χατζηγιάννης ήταν παρών στην παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου την Πέμπτη 19 Αυγούστου, υπογραμμίζοντας με την παρουσία του την αλληλεγγύη της ΕΔΑ Αττικής στους πυροσβέστες, τα σώματα ασφαλείας που επιχειρούν καθημερινά για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τους εθελοντές, καθώς και στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών τόσο στη Βόρεια Εύβοια, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν ανά την Ελλάδα. Στη συνάντηση που είχε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής, κ Πιέρρος Χατζηγιάννης με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ Θεόδωρο Αμπατζόγλου τόνισε «Όλοι οι άνθρωποι της ΕΔΑ Αττικής στεκόμαστε με αλληλεγγύη, σεβασμό και ενσυναίσθηση απέναντι στη μεγάλη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Η σκέψη όλων μας είναι στους ηρωικούς πυροσβέστες, τα σώματα ασφαλείας, τους εθελοντές και τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ευχαριστώντας τους από καρδιάς για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν για να προστατέψουν τις ανθρώπινες ζωές, τα ζώα, τους οικισμούς και το περιβάλλον. Η ΕΔΑ Αττικής συγχαίρει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ Θεόδωρο Αμπατζόγλου και όλους τους κατοίκους του Δήμου για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξήρε την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής για την ουσιαστική και σημαντική ανταπόκρισή της στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου, αναφέροντας ότι αποτελεί θετικό παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής συνόδεψαν η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της εταιρείας κα Ελένη Μαντζώρου και εργαζόμενοι της ΕΔΑ Αττικής, ενώ από πλευράς του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρηςο Πρόεδρος  του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Κων/νος Σολδάτος, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -