ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η εταιρία Καρώνης δώρισε πλυντήριο στο «Σωτηρία» – Χρειάζονται επίσης μάσκες FFP3

Οι ανάγκες του Νοσοκομείου Σωτηρία, ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, συνεχώς αυξάνονται. Η εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά στο πνεύμα αλληλεγγύης που την διακατέχει, προσέφερε δωρεάν ένα πλυντήριο για τις ανάγκες του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην κ. Αργυρώ Δωρή, η οποία είναι φυσικοθεραπεύτρια στο ΓΝΝΘΑ “Η Σωτηρία”. Δίνοντας μαζί με τους συναδέλφους της έναν καθημερινό αγώνα να σηκώσουν όρθιους τους ασθενείς, αντιλαμβάνεται πλήρως και τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω του covid19.

πλυντήριο νοσοκομείο

Η κ. Δωρή είναι φανατική ακροάτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Deejay 95,2 και ιδιαίτερα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Έτσι μια μέρα τον κάλεσε στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής και εκείνος ανταποκρίθηκε αμέσως, καλώντας με τη σειρά του τον Νίκο Καρώνη, τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Καρώνης Ηλεκτρικά. 

Ο κ. Καρώνης αμέσως απάντησε θετικά και την ίδια στιγμή έκανε δωρεά στο Νοσοκομείο Σωτηρία το πλυντήριο, στέλνοντάς το αμέσως.

Να πούμε ότι το πλυντήριο το χρειάζονται οι νοσηλευτές, οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές του τμήματος για να πλένουν εκεί τις ιατρικές στολές τους, ώστε να μην τις μεταφέρουν στο σπίτι με τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

πλυντήριο νοσοκομείο

Η κ. Αργυρώ Δωρή δήλωσε στο  BestNews:

«Ο κ. Τσαουσόπουλος έχει πολύ καλή καρδιά! Συχνά τον ακούω που βοηθάει πολλούς ανθρώπους στην εκπομπή του. Έτσι σκέφτηκα να τον καλέσω. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, όπως και όλοι οι συνάδελφοι μου, καθώς και τον κ. Καρώνη! Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αφήνουμε τα ρούχα που φοράμε στο νοσοκομείο και να πλένονται εκεί, χωρίς να μεταφέρουμε μικρόβια και ιούς στα σπίτια μας, πόσο μάλλον τώρα με τον κορωνοϊό. Είχα καλέσει κι άλλες εταιρίες ηλεκτρικών ειδών αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση.

Δίνουμε καθημερινό αγώνα να σηκώσουμε και να περπατήσουμε τους ασθενείς που βγαίνουν από τις ΜΕΘ. Έχουν μυοπάθειες μετά από αυτό το γολγοθά που έχουν βιώσει και δεν είναι εύκολο. Μας περιμένουν πως και πως… ζητάνε μια αγκαλιά! Πέρα από σωματικά, τους στηρίζουμε και ψυχολογικά. Είμαστε οι μόνοι που βλέπουν καθώς είναι σε απομόνωση. Φοβούνται, νιώθουν άγχος και δυσκολεύονται να αναπνεύσουν. Κι εμείς πρέπει να είμαστε εκεί, δυνατοί! Τη δύναμη μας την αντλούμε από τα χαμόγελά τους όταν μας λένε ευχαριστώ!!!

Κι εγώ νιώθω φόβο κάποιες φορές, αλλά κάνω το σταυρό μου και μπαίνω στο θάλαμο!

Χρειαζόμαστε μάσκες υψηλής προστασίας FFP3. Είναι οι μόνες που μας προστατεύουν και οι μόνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να αναπνεύσουμε. Φοράμε πολλές ώρες μάσκα. Οι άλλες δεν έχουν φίλτρο, είναι σκληρές και πολλές φορές δεν εφαρμόζουν καλά και αναγκαζόμαστε να τις κολλάμε με τσιρότα. Υπάρχει έλλειψη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα τον ευγνωμονούμε.»

 

Δείτε ακόμη:

Προσφορά στους αναγνώστες μας!!! Έκπτωση στο Ψυγείο AEG από την Καρώνης Ηλεκτρικά

Ψυγείο Καρώνης


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button