ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η εύσωμη μπαλαρίνα που αποδεικνύει ότι τα κιλά δεν λένε τίποτα

Η εύσωμη μπαλαρίνα Lizzy Howell έρχεται για να καταρρίψει τα στερεότυπα και να αποδείξει ότι όλοι μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν χωρίς κανέναν περιορισμό.

Όταν σκέφτεσαι μια μπαλαρίνα σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό μια πολύ αδύνατη κοπέλα με γυμνασμένο σώμα καθώς ο χορός και μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι πολύ δυνατή γυμναστική για το σώμα και το διαμορφώνει με αυτόν τον τρόπο.

Η plus size χορεύτρια έχει κάνει το διαδίκτυο να την λατρέψει. Τι και αν της έλεγαν κακίες για τα κιλά της οι συμμαθητές και η δασκάλα χορού της, αυτή δεν έχασε τον στόχο της ούτε την όρεξη της για να τον πετύχει. Όχι μόνο δεν τα παράτησε λοιπόν, αλλά κατάφερε να γίνει αυτό που άλλοι δεν τολμήσαν να ονειρευτούν.Η νεαρή ανεβάζει καθημερινά στο Instagram στιγμιότυπα από τα μαθήματα χορού που κάνει, κερδίζοντας χιλιάδες followers. Το όνομα της έφτασε μέχρι και την Eurovision, όπου εκπροσώπησε το 2019 τη Γαλλία σαν χορεύτρια.

Όπως είπε η ίδια, υπήρξαν άνθρωποι που της έλεγαν να επιλέξει κάτι άλλο σαν επάγγελμα και να σταματήσει τον χορό και σκέφτηκε αν πρέπει να αφήσει αυτά τα άτομα να την κάνουν να σταματήσει αυτό που αγαπά. Για εκείνη ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης, μια συναισθηματική διέξοδος και πάντα νιώθει καλύτερα μετά από κάθε μάθημα.

Όσο για το «τέλειο σώμα ενός χορευτή» η Lizzy θεωρεί ότι είναι μια κοινωνική κατασκευή, μιας και κάθε σώμα που χορεύει, είναι το σώμα ενός χορευτή και καταλήγει στο ότι θέλει να αποτελέσει έμπνευση για τις νεότερες κοπέλες να μην παρατούν τα όνειρα τους νομίζοντας ότι τα παραπάνω κιλά είναι εμπόδιο. Το μοναδικό εμπόδιο άλλωστε για έναν άνθρωπο και τους στόχους του, είναι η θέληση του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button