Η Ferrari έβαλε σε μαύρη λίστα superstar τραγουδιστή της pop!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Best Team
Best Team
Σε αυτήν την ενότητα δημοσιεύονται άρθρα από τους σπουδαστές της κορυφαίας Σχολής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη. Οι σπουδαστές υπογράφουν τα άρθρα τους υπό την εποπτεία της καθηγήτριας δημοσιογράφου Χρύσας Σαραντοπούλου για το μάθημα Αρχές Ψηφιακών Μέσων που διδάσκει στη New Media Studies. Όλα τα άρθρα των φοιτητών της Σχολής θα τα βρείτε δημοσιευμένα στο BestNews.GR .* Οι δημοσιογράφοι του αύριο βγαίνουν από τη New Media Studies. Η Χρύσα Σαραντοπούλου με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, μεταλαμπαδεύει γνώση digital media, internet & social media αλλά και το πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Ο Justin Bieber δεν μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο από την Ferrari, λόγω παραβίασης των όρων που έχει θέσει η ιταλική εταιρεία αυτοκινήτων.

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΤΣΟΣ

Ο Justin Bieber το 2015 είχε στην κατοχή του μία Ferrari 458 στην οποία αποφάσισε να αλλάξει χρώμα, να βάλει νέα φτερά, ζάντες και πολλά άλλα. Παραβίασε πολλαπλά τους κανόνες της Ferrari στους οποίους δεσμεύτηκε όταν αγόρασε το αυτοκίνητο.

Η Ferrari για να δώσει ένα αυτοκίνητο της, σε κάποιον από την μεριά του πρέπει να αποδεχθεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες. Απαγορεύει το βάψιμο του αυτοκινήτου, αλλαγές στο σχήμα του, καθώς και την πώληση του αυτοκινήτου σε δημοπρασία. Επίσης υπάρχει ειδική ρήτρα στη συμφωνία που εμποδίζει τους ιδιοκτήτες να μεταπωλήσουν το αυτοκίνητό τους τον πρώτο χρόνο.

Η φιλοσοφία της Ferrari είναι ότι τα supercars που βγαίνουν από το εργοστάσιο της είναι έργα τέχνης που δεν πρέπει να αλλοιωθούν με κανέναν τρόπο. Είναι αντίθετη στις τροποποιήσεις ή στις προσαρμογές των αυτοκινήτων της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ferrari 458

Ο Justin Bieber όταν αγόρασε την Ferrari 458 σε λευκό χρώμα μετά το έβαψε μπλε και άλλαξε την εξωτερική της εμφάνιση. Επίσης άφησε την Ferrari 458 στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χίλς και είχε ξεχάσει ότι είχε παρκάρει εκεί και την βρήκε μετά από τρεις εβδομάδες όπως έχει πει ο ίδιος, ακόμα και την είχε δανείσει σε φίλους του οι οποίοι είχαν συλληφθεί λόγω ότι οδηγούσαν μεθυσμένοι.

Η Ιταλική εταιρεία είχε μάθει όλα αυτά τα παραπτώματα που είχε κάνει ο Justin Bieber, έχοντας γίνει έξαλλη, με το κερασάκι στην τούρτα να την πουλήσει το 2017, μέσω δημοπρασίας συγκεντρώνοντας το ποσό των 434.500 δολαρίων.

Η Ferrari μετά από όλα αυτά έβαλε τον Bieber στη «μαύρη λίστα» και δεν θα του ξανά πουλήσει αυτοκίνητο της. Και άλλοι διάσημοι βρίσκονται στη μαύρη λίστα της Ferrari για καταπάτηση των όρων όπως ο 50 Cent , ο Nicolas Cage και η Kim Kardashian.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -