Η Φινλανδία ψάχνει 10 τυχερούς για να τους διδάξει τι σημαίνει ευτυχία

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Όλες οι χώρες αναζητούν συνεχώς τρόπους για να προωθήσουν τη μοναδική τους κουλτούρα και να προσελκύσουν τουρίστες. Η Φινλανδία έχει όμως τον πιο δελεαστικό τρόπο.

Η Φινλανδία έχει αναδειχθεί για πέντε συνεχόμενα χρόνια, η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο από την Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας, και είναι έτοιμη να μοιραστεί το μυστικό της. Για να γίνει αυτό, προσφέρει ένα Masterclass της Ευτυχίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και των καταλυμάτων, μέσω του Visit Finland.

Η πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει ποτέ το δικό της masterclass, η Φινλανδία θα φέρει σε επαφή τους τυχερούς συμμετέχοντες με ειδικούς coaches που θα τους καθοδηγήσουν προς έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που προάγει την ευτυχία με τον φινλανδικό τρόπο.

Το coaching θα καλύψει τέσσερα βασικά θέματα: φύση και τρόπος ζωής, υγεία και ισορροπία, σχεδιασμός και καθημερινότητα και φαγητό και ευεξία.

Το Masterclass της Ευτυχίας θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2023 στο Kuru Resort στη Φινλανδία. Δέκα τυχεροί συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα φτάσουν στη Φινλανδία στις 11 Ιουνίου και θα αναχωρήσουν στις 16 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές έως τις 2 Απριλίου και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο visitfinland.

«Συχνά ρωτούν τους Φινλανδούς «γιατί είσαι τόσο χαρούμενος;» Πιστεύουμε ότι η φινλανδική ευτυχία πηγάζει από τη στενή σχέση με τη φύση και τον ισορροπημένο τρόπο ζωής μας», δήλωσε ο Heli Jimenez, επικεφαλής του International Marketing στο Business Finland.

«Η Φινλανδία είναι γεμάτη από καθηλωτικές εμπειρίες ανάμεσα στη φύση. Τα αναζωογονητικά δάση, οι γοητευτικές λίμνες και τα ζωντανά τοπία του αρχιπελάγους είναι όλα τέλεια μέρη για να χαλαρώσετε να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας ευτυχία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -