Η Φινλανδία σου πληρώνει όλα τα έξοδα για να μείνεις εκεί το καλοκαίρι

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Φινλανδία παραμένει σταθερά εδώ και έξι χρόνια στην κορυφή της λίστας με τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας.

Έτσι, πέρυσι η χώρα αποφάσισε να διοργανώσει τα πρώτα «Σεμινάρια Ευτυχίας» στο θέρετρο Κούρου, ένα ησυχαστήριο στις όχθες μιας λίμνης στα νότια της χώρας.

Για τέσσερις ημέρες, άνθρωποι από όλο τον κόσμο είδαν από κοντά και ενημερώθηκαν για το «μυστικό της επιτυχίας» των Φινλανδών. Το πρότζεκτ συνεχίζεται και φέτος, λοιπόν, καθώς η σκανδιναβική χώρα κάνει τώρα ένα open call όσους «ψάχνουν» την ευτυχία, καλύπτοντάς τους όλα τα έξοδά για πέντε ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το Visit Finland και οι Helsinki Partners θα υποδεχθούν μερικούς τυχερούς επισκέπτες σε ένα πενθήμερο masterclass ευτυχίας στο Ελσίνκι από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου, υπό την καθοδήγηση των Helsinki Happiness Hackers. Το καλύτερο από όλα; Όλο το ταξίδι – συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων μετ’ επιστροφής – θα είναι εντελώς δωρεάν.

Οι Happiness Hackers αποτελούνται από τη Lena Salmi, μια 70χρονη πρώην κολυμβήτρια και αθλητική δημοσιογράφο που κάνει σκέιτμπορντ στο Ελσίνκι, την Adela Pajunen, βιολόγο και συγγραφέα που υποστηρίζει την ευεξία με επίκεντρο τη φύση, και τον Luka Bala, έναν εστιάτορα του οποίου το ήθος είναι βαθιά ριζωμένο στη βιωσιμότητα. Αν θέλει κάποιος να μάθει περισσότερα για την ευτυχία, φαίνεται ότι αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για να του το διδάξει.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς θα είσαι για πάντα ευτυχισμένος, τότε μπορείς να βρεις επιπλέον πληροφορίες, αλλά και την αίτηση συμμετοχής για το ταξίδι εδώ. Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 4 Απριλίου 2024.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -