ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης μας καλεί στη βασιλόπιτα του 2020

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Η ιστορική Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης μας εύχεται Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και μας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας για το 2020.

Η ΗΕΘ ιδρύθηκε το 1940, από τον εκ Χλωμού Πωγωνίου Βορείου Ηπείρου, αείμνηστο Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Περικλή Βιζουκίδη και αποτελεί το μοναδικό Σωματείο στην Βόρειο Ελλάδα που επί 80 συναπτά έτη έχει στους κόλπους του ενωμένους τους Ηπειρώτες.

Από το έτος 1940 μέχρι σήμερα, οι εκάστοτε διοικήσεις με την εθελοντική συνδρομή και με την επί 55 χρόνια καθημερινή παρουσία του ευεργέτη της αλησμόνητου Βασίλη Γκέλη, προσπαθούν ώστε η Ηπειρωτική Εστία να ενώνει την Ηπειρωτική διασπορά και να διαφυλάττει την ιστορία της.

Η δράση της είναι πλούσια, παράγοντας πνευματικό έργο, συνεχίζοντας την πολιτισμική κληρονομιά και προσφέροντας σε όποιον και όπου έχει ανάγκη.

Η δραστήρια γραμματέας της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης κ. Αθηνά Τοτοκώτση με τη δημοσιογράφο του BestNews κ. Χρύσα Σαραντοπούλου
Η δραστήρια γραμματέας της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης κ. Αθηνά Τοτοκώτση με τη δημοσιογράφο του BestNews κ. Χρύσα Σαραντοπούλου

 

Δείτε ακόμη: Διδάγματα από το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button