ΕΛΛΑΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

Η Κρήτη 4ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για το 2019!

Η Κρήτη αναδείχθηκε 4ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για το 2019! Ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως συγκαταλέγεται με τη σπάνια ομορφιά της, ξεπερνώντας πλέον σε προτιμήσεις άλλους κορυφαίους εγχώριους και διεθνείς προορισμούς.

Τέταρτος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για το 2019 αναδείχθηκε η Κρήτη σύμφωνα με τα βραβεία Travellers Choice Awards του δημοφιλούς ταξιδιωτικού ιστοτόπου TripAdvisor, που στηρίζεται στις κριτικές εκατομμυρίων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Την πρώτη θέση στη λίστα καταλαμβάνει το Λονδίνο, ακολουθούμενο από το Παρίσι και τη Ρώμη. Η Μεγαλόνησος προστίθεται πλέον στους κορυφαίους αυτούς προορισμούς, κερδίζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης εκατομμυρίων ταξιδιωτών και αφήνοντας πίσω της άλλους πασίγνωστους προορισμούς, όπως η Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, η Βαρκελώνη, κ.λπ.

Η κατάταξη δημιουργείται από έναν αλγόριθμο που αναλύει τις κριτικές και βαθμολογίες που υποβάλουν οι χρήστες της εφαρμογής για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα, σε διάστημα ενός έτους.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button