Η l’artigiano μοιράζει αγάπη στους τετράποδους φίλους μας!

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Η lartigiano με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τους τετράποδους φίλους μας υλοποιεί μια σειρά ενεργειών ενταγμένη στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ShareTheLove, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στις 4 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μερίμνησε για την αγορά βασικών αγαθών για τις ανάγκες των ζώων στο τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων και στην Αρμόδια Υπηρεσία Προστασίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Γαλατσίου τόσο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, αλλά και την ευρύτερη πρόθεσή της να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.  Τα αρμόδια τμήματα των Δήμων Αθηναίων και Γαλατσίου «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία της lartigiano, η οποία προσέφερε σπιτάκια, τροφές, ποτίστρες, ταΐστρες, αποπαρασιτικά και άλλου είδους εξοπλισμό ως μια πρώτη, μικρή συμβολή στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Δήμοι για την προστασία των αδέσποτων ζώων που ζουν στις γειτονιές της πόλης.

Παράλληλα, το brand πέρα από την οικονομική υποστήριξη για αγορά εξοπλισμού, έδωσε το «παρών» στην Open Day του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων στις 4 Οκτωβρίου προσφέροντας τις λαχταριστές πίτσες σε μικρούς και μεγάλους. Όσοι βρέθηκαν στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται εκεί αλλά και να ενημερωθούν για τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, η lartigiano ενώνει τις δυνάμεις της με τους φίλους του brand και μέχρι τέλος Οκτωβρίου τους προσκαλεί μέσα από τις online παραγγελίες που θα πραγματοποιήσουν στο site να προσφέρουν το ποσό της επιλογής τους για να διατεθεί για τις ανάγκες των αδέσποτων που έχουν αναλάβει τα τμήματα των δήμων Αθηναίων και Γαλατσίου.

Η larigiano εμπλουτίζει με μια ακόμα πρωτοβουλία τη σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει σαν όμιλος, με τίτλο “ShareTheLove”, ώστε να συμβάλλει περαιτέρω στο αξιόλογο και απαιτητικό έργο των Δήμων τόσο για τη μέριμνα και τη σωστή φροντίδα των αδέσποτων όσο και για την ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

 

 

Λίγα λόγια για τη l’artigiano: https://www.lartigiano.gr/

Η l’artigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 22 καταστήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -