Η Λουξ «σκόραρε» στο Socca World Cup Crete 2019

Δείτε επίσης

Chrisa Sarantopoulou
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Λουξ έδωσε τη δική της ξεχωριστή γεύση στο Socca World Cup 2019, τη μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου μικρών διαστάσεων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, η Λουξ αποτέλεσε το επίσημο αναψυκτικό της διοργάνωσης, που θεωρείται από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα των τελευταίων 10 ετών στην Ελλάδα. Συνολικά, 48 εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο mini ποδοσφαίρου, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Ελλάδα, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και πολλές ακόμη.

Με νικήτρια την εθνική ομάδα της Ρωσίας αλλά και με τεράστια προσέλευση του κόσμου, η εταιρεία δρόσισε τους συμμετέχοντες δίνοντας γεύση… λουξ στην κορυφαία αθλητική συνάντηση με θέα τη Μεσόγειο.

Η Λουξ «σκόραρε» στο Socca World Cup Crete 2019

Με έμφαση στα αθλητικά γεγονότα με διεθνή αντίκτυπο, η Λουξ παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της, υποστηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και αναδεικνύουν τη δυναμική των τοπικών κοινωνιών.

Λίγα λόγια για την εταιρεία


Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και “Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν”- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -