ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Λουξ στο 11ο PICK EKO RACING 100

Η Λουξ για ακόμη μια χρονιά αποτέλεσε χορηγό του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), της ετήσιας γιορτής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, μετατρέποντάς την σε μια μεγάλη πίστα καρτ.

Ειδικότερα, το 11ο PICK EKO RACING 100 αποτέλεσε μια ξεχωριστή διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι δεξιοτέχνες οδηγοί προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του καρτ, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι πρόκειται για το σημαντικότερο γεγονός του είδους στη χώρα και ένα από τα πιο αξιόλογα σε όλη την Ευρώπη.

Το διήμερο δεξιοτεχνίας και ταχύτητας, το οποίο είχε γεύση Λουξ, πλαισιώθηκε και από παράλληλες δράσεις, όπως η συναυλία που έδωσε η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον Σάκη Αρσενίου, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχή διεξαγωγή του  11ου PICK EKO RACING 100, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το κύρος της διοργάνωσης ενισχύει σημαντικά την εικόνα της πόλης αλλά και την τοπική κοινωνία και οικονομία στο σύνολό της.

ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας και η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ


Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων loux, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και “Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν”- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές loux plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Loux σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού. 

 

Δείτε ακόμη:

Διάκριση της Λουξ στα Diamonds of the Greek Economy


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button