Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στο Νο 18 της Παγκόσμιας Κατάταξης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Μαρία Σάκκαρη για πρώτη φορά στην καριέρα της ανέβηκε στο Νο18 της Παγκόσμιας κατάταξης και μπορεί να βρεθεί ακόμα ψηλότερα.

Παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το όπεν της Ρώμης, η Μαρία Σάκκαρη «σκαρφάλωσε» μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανεβαίνοντας στο Νο18 σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας, σύμφωνα με τις νέες λίστες της WTA.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει 2.830 βαθμούς και βρίσκεται μόλις 14 βαθμούς πάνω από την Τσέχα Καρολίνα Μούκοβα που ακολουθεί στην 19η θέση με 2.816 βαθμούς, αλλά και 390 πίσω από την Βελγίδα Κίκι Μπέρτενς που είναι στο Νο17 με 3.220 βαθμούς.

Νέο career high σημείωσε και η θριαμβεύτρια της Ρώμης, η Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία με τον τίτλο που κατέκτησε μπήκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο τοπ 10 και πλέον βρίσκεται στο Νο9 με 4.435 βαθμούς ρίχνοντας στο Νο10 την φιναλίστ της Ρώμης, την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα.

Εκτός 10άδας, για δεύτερη φορά στη σεζόν, μετά από τον περασμένο Απρίλιο, έμεινε η Πέτρα Κβίτοβα, που υποχώρησε στο Νο12 χάνοντας δύο θέσεις.

Αντίθετα τίποτα δεν άλλαξε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης με την Άσλεϊ Μπάρτι να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με 10.175 βαθμούς, με τις Ναόμι Οσάκα και την Σιμόνα Χάλεπ να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα με 7.461 και 6.520 βαθμούς αντίστοιχα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -