Η Μελίνα Μακρή με το νέο της τραγούδι εμπνέει τις γυναίκες

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Μελίνα Μακρή με το νέο της τραγούδι εμπνέει τις γυναίκες να σπάσουν τα δεσμά τους και να απελευθερωθούν από τον εφιάλτη της κακοποίησης!

H Μελίνα Μακρή ξεσπά ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών με το νέο της τραγούδι «Δεν ζω».

Ένα ηχηρό μήνυμα περιλαμβάνει το νέο τραγούδι της Μελίνας Μακρή, μέσω του οποίου η γνωστή τραγουδίστρια ξεσπά ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

«Δεν ζω» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της ερμηνεύτριας, η οποία έλαμψε στο πρόσφατο «Your Face Sounds Familiar», φτάνοντας μέχρι τον τελικό, και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Το τραγούδι τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους, φέρει την υπογραφή του δημοφιλούς τραγουδοποιού Βασίλη Δήμα, μαζί με τον οποίο η Μελίνα Μακρή τραγούδησε την επιτυχία «Οφθαλμαπάτη».

Την παραγωγή έκανε ο μόνιμος συνεργάτης της, Κώστας Καλημέρης και την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό ο Mark F Angelo.

Το τραγούδι το «Δεν ζω» συνοδεύεται κι από ένα πολύ δυνατό video clip, που απεικονίζει με γλαφυρό τρόπο τον φαύλο κύκλο της ερωτικής εξάρτησης και της ψυχοσωματικής κακοποίησης μιας γυναίκας μέσα σε μια άρρωστη σχέση.

Η Μελίνα Μακρή με το νέο της τραγούδι εμπνέει τις γυναίκες που ζουν αυτόν τον εφιάλτη και δίνει το παράδειγμα να σπάσουν τα δεσμά τους και να απελευθερωθούν, γιατί μια καλύτερη ζωή τους περιμένει εκεί έξω!

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

 

Η Μελίνα Μακρή έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει από Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο και παράλληλα έκανε μαθήματα φωνητικής, πιάνου και αρμονίας στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Ακόμη, σπούδασε στο ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Άρτα και στη συνέχεια πήγε στη σχολή φωνητικής τέχνης Fame Studio. Έχει συμμετάσχει σε χορωδίες ευρωπαϊκής και παραδοσιακής – βυζαντινής μουσικής, ενώ έχει βρεθεί και στη χορωδία της παγκοσμίου φήμης soprano, Emma Chaplin, σε συναυλίες της στην Αθήνα. Το 2009, μπήκε στο συγκρότημα Vegas, με τη γνωστή μεγάλη τους πορεία.

Το 2014, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο, συμμετέχοντας στο γνωστό μιούζικαλ «Priscilla». Όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται και με τη σύνθεση, τραγουδώντας η ίδια δικά της τραγούδια και δίνοντας και σε άλλους: «Όσα είχα» (Vegas), «Tους είπες πως» & «Άτακτο παιδί» (Μαλού), «Far from everything» (Shaya), «Πατρίδα» (Γλυκερία), είναι μερικά από αυτά. Από το 2016 ξεκίνησε την solo πορεία της, κυκλοφορώντας singles, με τελευταία κυκλοφορία τη δυναμική μπαλάντα «Θηρίο», σε σύνθεση δική της. To 2017-18 έκανε εμφανίσεις με το Γιώργο Σαμπάνη και, κατόπιν, πραγματοποίησε συναυλίες σε Ελλάδα και Αμερική με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το καλοκαίρι του 2018, ο διεθνής γαλλικός οίκος μόδας Balmain, της ζήτησε να ερμηνεύσει το οfficial τραγούδι του οίκου, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετέχει στο Show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar 5» ως διαγωνιζόμενη.

 

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -