Η Νάντια Καραγιάννη μένει σπίτι και τραγουδά για την Αρκαδία!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η γνωστή τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη, αδελφή του τραγουδιστή και μουσικού Μπάμπη Τσέρτου, μένει σπίτι και στέλνει το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό.

Η μουσική είναι ριζωμένη στην οικογένεια, καθώς ο πατέρας τους -δικηγόρος στο επάγγελμα- έπαιζε μαντολίνο, ενώ και ο γιος της Νίκος Καραγιάννης είναι επίσης τραγουδιστής. Σε κάθε ευκαιρία, τοπικής ή, σχολικής μουσικής εκδήλωσης, από μικρό παιδί έδειχνε την αγάπη της για το τραγούδι. Είχε την πρώτη ουσιαστική επαφή με την μουσική σε ηλικία 11 ετών μαθαίνοντας ακορντεόν. Έχει μέχρι σήμερα 9 προσωπικούς δίσκους και το ρεπερτόριο της αποτελείται από δημοτικά, νησιώτικα, ρεμπέτικα, και λαϊκά.

Μέχρι τον Φλεβάρη που μας πέρασε, πριν ο κορονοϊός χτυπήσει την πόρτα της Ελλάδας, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης, κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, μας περίμεναν στις “ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ” Πατησίων 208 και Καλλιφρονά. Μας τραγουδούσαν και μας ταξίδευαν στις ωραιότερες στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού. Παραδοσιακά, Σμυρνέικα, Ρεμπέτικα, Ρετρό, Λαϊκά, Έντεχνα λαϊκά, αλλά και τραγούδια της νεότερης δημιουργίας, σε ένα πρόγραμμα με χορό, κέφι και ψυχαγωγία. Μας προκαλούσαν να γίνουμε όλοι μια παρέα, μια αγκαλιά.

Σύντομα αυτές οι στιγμές ευελπιστούμε ότι θα ξανάρθουν και για να γεμίζουμε μπαταρίες μέχρι τότε, μπορούμε να απολαμβάνουμε τα τραγούδια της Νάντιας Καραγιάννη στο κανάλι της στο youtube. 

Στο παρακάτω βίντεο η Νάντια Καραγιάννη με τη βαθιά μελωδική φωνή της τραγουδά την Αρκαδιανή, μια και γεννήθηκε στην Αρκαδία και διασκεδάζει μουσικά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το κανάλι της στο youtube, όσο ο κορονοϊός κυκλοφορεί ελεύθερος κι εμείς μένουμε σπίτι για να προφυλαχτούμε.

Απολαύστε την :

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -