Η νέα μου φίλη γόβα ΝΑΚ: Η πιο άνετη γόβα στον κόσμο!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Όταν φορέσεις την άνετη γόβα ΝΑΚ δεν την αποχωρίζεσαι ποτέ! Η γόβα είναι το σύμβολο θηλυκότητας κάθε γυναίκας! Είναι η «φίλη» που σε βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε στιγμή! Έρωτας…

Γράφει η Χρύσα Σαραντοπούλου

Είμαι από τις γυναίκες που τη γόβα… δύσκολα την αποχωρίζομαι. Πιστεύω ότι αυτό το παπούτσι προσθέτει πάντα στυλ και κομψότητα. Είναι πιο σημαντικό αξεσουάρ ακόμη και από το ακριβότερο κόσμημα. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δεχθεί μια γυναίκα ή να κάνει στον εαυτό της.

Μια φίλη ψυχολόγος μου λέει: «Όταν δεν έχεις καλή ψυχολογία, θα φοράς τις γόβες σου και κραγιόν και θα βγαίνεις έξω! Θα δεις πως μόλις φοράς τις γόβες θα νιώθεις άλλος άνθρωπος!». Αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά ότι η γόβα σε κάνει να νιώθεις όμορφη, να έχεις αυτοπεποίθηση!!!

Ότι ρούχα κι αν φοράς, βάζοντας ένα ζευγάρι γόβες, τα απογειώνεις και δείχνεις κομψή. Ακόμη και γυμνή, φορώντας γόβες, είσαι η πιο καλοντυμένη γυναίκα!

Και επιπλέον… είμαι μια εργαζόμενη γυναίκα, που βρίσκομαι ατελείωτες ώρες στο γραφείο, σε καθημερινά meetings, σε εξωτερικές συναντήσεις, κι έτσι από το ξεκίνημα της ημέρας μου έως το βράδυ, φοράω συνήθως γόβες. Επομένως χρειάζομαι άνεση!

Και την βρήκα! Στη γόβα ΝΑΚ. Η πιο άνετη γόβα στον κόσμο με ανατομική τεχνολογία!

Η Nak shoes με έκανε να επαναπροσδιορίσω την άνεση στο καθημερινό παπούτσι. Ανακαλύψτε κι εσείς τη γόβα ΝΑΚ TC506-7 και θα εντυπωσιαστείτε! Κατασκευασμένη με ανατομική τεχνολογία για άνεση όλη την ημέρα, νιώθεις ότι φοράς αθλητικό παπούτσι. Τα πόδια δεν κουράζονται καθόλου, δεν πρήζονται, δεν ταλαιπωρούνται. Το μυστικό κρύβεται στο ειδικό μαξιλαράκι που έχει, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς στο πίσω μέρος του παπουτσιού ενώ στο μπροστινό μέρος δίνει ώθηση για ξεκούραστο περπάτημα.

Ζήστε μια ζωή με ενέργεια σε κάθε βήμα της καθημερινότητας σας! 

Το ύψος του τακουνιού είναι 8 cm. Το κατάλληλο ύψος για όλη την ημέρα που προσδίδει κομψότητα.

Είναι τόσο στυλάτη που φοριέται με όλα! Συνδυάστε την με το αγαπημένο σας φόρεμα, με φούστα ή με παντελόνι, κουστούμι, τζιν, σε allday, casualchic και βραδινά outfits.

Και φυσικά, χειμώνα – καλοκαίρι. Σε μαύρο χρώμα ή nude θα ταιριάξει με κάθε σας εμφάνιση.

Περπατήστε στους διαδρόμους του γραφείου και στους δρόμους με άνεση και αυτοπεποίθηση! Χορέψτε κιόλας μέχρι να λιώσετε τα τακούνια σας. Δεν θα κουραστείτε στιγμή.

Με απλά λόγια, τη γόβα ΝΑΚ δεν την αποχωρίζεσαι ποτέ! Θα γίνει η καλύτερή σου φίλη, που πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη!

Σκέψου και κάτι ακόμη… εάν φοράς κάποιο παπούτσι που σε κουράζει ή σε χτυπάει, αυτό και μόνο είναι ικανό να σου δημιουργήσει νευρικότητα, να μην έχεις διάθεση και να νιώθεις κουρασμένη. Με τη συγκεκριμένη γόβα ΝΑΚ αυτό δεν θα σου συμβεί ποτέ! Αντίθετα, και κουρασμένη να είσαι από το μεγάλο όγκο δουλειάς, η γόβα αυτή σε κάνει να το ξεχνάς, σε ξεκουράζει και σίγουρα δεν σε επιβαρύνει επιπλέον.

Τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα!


⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -