ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Ντίνα Νικολάου δημιουργεί με αλεύρι Μύλοι Δάκου

Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου ξεκινάει την πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την καταξιωμένη και δημοφιλή σεφ Ντίνα Νικολάου.

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 16:15 το απόγευμα, η αγαπημένη σεφ θα δημιουργεί μέσα από την εκπομπή της, Dina’s Bakery, μοναδικά “αλευρουργήματα” επιλέγοντας αλεύρια μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ.

Η Ντίνα Νικολάου με κέφι και χαμόγελο παρουσιάζει τις πιο λαχταριστές, παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές που περιλαμβάνουν ζύμες, πίτες, ψωμιά, κουλουράκια, βουτήματα, κέικ και γλυκά χρησιμοποιώντας τα άλευρα της ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ.

Επιπλέον, με 144 χρόνια παράδοσης στο χώρο της αλευροβιομηχανίας, η ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ προσφέρει υψηλής ποιότητας άλευρα από προσεκτικά επιλεγμένες εκλεκτές πρώτες ύλες. Με πάνω από 75 διαφορετικά είδη αλεύρων για επαγγελματική και οικιακή χρήση, καλύπτονται όλες οι ανάγκες στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, γεγονός που εγγυάται την επιτυχία σε κάθε ξεχωριστή δημιουργία.

Ως ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ αποτελεί μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, διατηρώντας στην Ελλάδα την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή των προϊόντων της παραμένοντας συγχρόνως πρεσβευτής της σημερινής παραγωγικής Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Η εκπομπή Dina’s bakery με το αστείρευτο κέφι και τις πολύτιμες γνώσεις της σεφ Ντίνας Νικολάου, σε συνδυασμό με τα εκλεκτά άλευρα ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ, αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για έμπνευση και δημιουργικότητα στην κουζίνα σας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Μύλοι Δάκου

Η Μύλοι Δάκου είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή βιομηχανία έχοντας από το 1875 την έδρα και  τις εγκαταστάσεις της στην Αττική. Με γνώμονα την παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας που βασίζονται στην εξαιρετική συνεργασία με τους Έλληνες παραγωγούς σιτηρών και στις εκλεκτές πρώτες ύλες εγγυάται την αποδοτική και με στιβαρούς δεσμούς σχέση με τους πελάτες της. Η παραγωγή προϊόντων πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο προσφέροντας εγγυημένη υγιεινή και ασφάλεια. H Μύλοι Δάκου επιδιώκει την επέκταση  της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά αλλά και την είσοδο σε νέες που θα της επιτρέψουν την ισχυροποίησή της εντός κι εκτός συνόρων.  Είναι υπερήφανο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της «φωνής» της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των εταιρειών που επιμένουν να διατηρούν στη χώρα μας την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μύλοι Δάκου www.dakosmills.gr


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button