ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ παρέλαβαν 1.200.000 μάσκες από την Κίνα

Έφτασε το φορτίο σωτηρίας από την Κίνα, με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ να παραλαμβάνουν 1.200.000 μάσκες. Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ παρέλαβαν 1.200.000 μάσκες τις οποίες θα διαθέσουν για τις ανάγκες των στελεχών των φορέων που συμμετέχουν στη μάχη εναντίον του κορονοϊού, σε συνέχεια των 500.000 τεμαχίων υγειονομικού υλικού που είχε διαθέσει έγκαιρα.

Ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού, (με ειδική πτήση της Aegean από την Κίνα), εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη και τον πρόεδρο της Aegean Ε. Βασιλάκη καθώς και στα ΕΛΠΕ για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις!!

Ιδιαίτερα συνεχάρη τους πιλότους και το πλήρωμα του αεροσκάφους που ταξίδευαν συνεχόμενα για 28 ώρες (Αθήνα – Guangzhou – Αθήνα) για να μεταφέρουν το υγειονομικό υλικό. 

«Όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια απέναντι από τον κορονοϊό. Με συγκεκριμένες ενέργειες στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα είναι συνεχώς στο πλευρό λειτουργών και των εργαζομένων, συμβάλλοντας όσο μπορεί στην προστασία τους», δήλωσε επιγραμματικά.

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close