Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί προπονητικό κέντρο στα Χανιά

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί προπονητικό κέντρο στα Χανιά (βοηθητικό γήπεδο) προκειμένου να υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές που προβλέπονται για ομάδες που αγωνίζονται στην κορυφαία εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

«Εύχομαι και ελπίζω η ομάδα των Χανίων να παίξει στην Α΄ Έθνική, άρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει το προπονητικό κέντρο. Για αυτό η Περιφέρεια που παρέλαβε από το Δήμο Χανίων την Παρασκευή την μελέτη, προχωρεί άμεσα στην ανακοίνωση για την ένταξη του στο πρόγραμμα μας. Το έργο θα χρηματοδοτεί από την Περιφέρεια Κρήτης», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Πρόκειται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην θέση «μοναχή ελιά» και θα είναι το προπονητικό του Α. Ο. Χανιά «όταν θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στην Α΄ Εθνική, όπως συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Το συγκεκριμένος έργο θα κοστίσει περίπου 250.000 ευρώ ενώ θα υπάρχει και συνέχεια στην υποστήριξη αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται και το γήπεδο του Μινωταύρου, ένα πολύ σημαντικό έργο. Στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε καταστραφεί ο χλοοτάπητας ενώ με τα συμπληρωματικά έργα θα προστεθούν και 1.500 νέα καθίσματα.

Τέλος, ο κ. Αρναουτάκης ανακοίνωσε πως έχει υπογράψει μικρότερα έργα ύψους 600.000 που αφορούν αθλητικούς χώρους και καθαρισμούς ρεμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -