Η πρώτη ρωσική σειρά του Netflix είναι η «Άννα Καρένινα»

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η «Anna K» (όπως είναι ο προσωρινός τίτλος), μία σύγχρονη εκδοχή του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι «Άννα Καρένινα», είναι η πρώτη πρωτότυπη ρωσική σειρά του Netflix.

Τοποθετημένη στη σύγχρονη Ρωσία, η σειρά έχει στο επίκεντρο της την κοσμική Άννα Καρένινα, σύζυγο του μελλοντικού κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης, η οποία συνάπτει ερωτική σχέση με τον Βρόνσκι, γοητευτικό κληρονόμο μίας «αυτοκρατορίας αλουμινίου». Σύντομα η σχέση εκτροχιάζεται απειλώντας τις ευαίσθητες ισορροπίες των οικογενειακών σχέσεων και της κοινωνικής τους ζωής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκηνικό της σειράς εναλλάσσεται μεταξύ της κοσμοπολίτικης Μόσχας, της ιστορικής Αγίας Πετρούπολης και της σκληρής ρωσικής υπαίθρου.

Τον ρόλο της Άννας Καρένινα αναλαμβάνει η Σβετλάνα Χοτσένκοβα («Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι»).

«Το να φέρεις την Άννα Καρένινα στη Ρωσία του 21ου αιώνα και ταυτόχρονα να τη συστήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο στη δική της γλώσσα της μέσα από το θαύμα που λέγεται Netflix είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε ο σεναριογράφος Ρόμαν Καντόρ, που εκτός της «Anna K», έχει υπογράψει το σενάριο της ρωσικής σειράς To The Lake, που προβάλλεται επίσης από το Netflix.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -