Η Specisoft προμηθεύει το λογισμικό BPLAN – Business Plan στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

To Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας προμηθεύτηκε το λογισμικό BPLAN – Business Plan της Specisoft.

Ειδικότερα, το λογισμικό Business Plan της Specisoft χρησιμεύει στην δημιουργία πολυετών επιχειρησιακών σχεδίων και προϋπολογισμών, με τελικό αποτέλεσμα πολυσέλιδο τεύχος, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, με τα πλήρη στοιχεία του επιχειρησιακού σχεδίου, κείμενα, υπολογισμούς και γραφικά, αυτόματα παραγόμενου βάσει ενσωματωμένου προτύπου, έτοιμο προς χρήση.

Το λογισμικό BPLAN – Business Plan, πέρα από την καθ’ αυτό λειτουργία του, εξυπηρετεί και στη λήψη δανείου από τράπεζες, στον σχεδιασμό νέας επιχείρησης, στην εισαγωγή νέου προϊόντος στην επιχείρηση, στις αποφάσεις επιχειρηματικών ανοιγμάτων, στην αξιολόγηση της πορείας της επιχείρησης καθώς και σε άλλες περιπτώσεις. Η Specisoft έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα ΑΕΙ της χώρας που έχουν επιλέξει και εγκαταστήσει το συγκεκριμένο λογισμικό αποδεικνύοντας ότι η εταιρία μέσω των προϊόντων της ενσωματώνει όλη την απαιτούμενη γνώση στην δημιουργία επιχειρησιακών σχεδίων.

Το σύνολο των λογισμικών που προσφέρει η Specisoft στην αγορά διακρίνονται για την υψηλή επαγγελματική επάρκεια που τα χαρακτηρίζει καθώς ενσωματώνουν την εμπειρία που έχει αποκτηθεί μέσα από συνεργασίες με περισσότερους από 2.000 Οικονομικούς Διευθυντές και Συμβούλους πελάτες της εταιρίας.

Λίγα λόγια για τη Specisoft

 Η Specisoft Α.Ε. είναι εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας στοιχείων. Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση σημαντικής θέσης στην διεθνή αγορά του εξειδικευμένου λογισμικού. Η Specisoft έχει αναπτύξει σταθερές και στιβαρές συνεργασίες με μια ευρεία γκάμα πελατών, έχοντας σήμερα στο portfolio της πάνω από 2.000 πελάτες, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες  εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -