ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΓΕΥΣΗ

Η Ταβέρνα Ο Κρητικός προσφέρει δωρεάν γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη

Ιδιοκτήτης Ταβέρνας στο Κερατσίνι “Ο Κρητικός” προσφέρει δωρεάν γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη, τώρα που η χώρα μας βάλλεται από τον κορωνοϊό.

Η αξία της αλληλεγγύης και η δύναμη της προσφοράς!

Ταβέρνα ”Ο Κρητικός”

Αξίζουν συγχαρητήρια για την ανθρώπινη αυτή πράξη και την πρωτοβουλία και τον εθελοντισμό!

Και αξίζει να ενισχύουμε τέτοιες επιχειρήσεις, με αυτό το κοινωνικό πρόσωπο!

Γι αυτό όσο βιώνουμε αυτές τις ειδικές συνθήκες, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την αντιμετώπισή του, μπορούμε να παραγγείλουμε το φαγητό μας από εκεί όσοι αντέχουμε οικονομικά και να γίνει η διανομή κατ οίκον. Έτσι επιβραβεύουμε την κίνηση αλληλεγγύης και ενισχύουμε την επιχείρηση να συνεχίσει να τελεί το κοινωνικό της έργο στις ευπαθείς ομάδες. 

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι.

Δεν είναι καμιά μεγάλη αλυσίδα εστίασης… είναι μια οικογενειακή ταβέρνα στο Κερατσίνι!!! Κι αυτό είναι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην πράξη αυτή!

Μάλιστα, την έχει επισκεφθεί πολλές φορές η ομάδα του BestNews και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η οικογένεια που διατηρεί την συγκεκριμένη ταβέρνα είναι αληθινοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Κι ο Δημήτρης, που πάντα μας υποδέχεται με χαμόγελο, είναι Κρητικός στην καρδιά και στο μυαλό, ολάκερος!

Και επίσης με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι τα πιάτα τους είναι εξαιρετικά με ποιοτικές πρώτες ύλες. Μαμαδίστικα, μαγειρεμένα με αγάπη και μεράκι!

Ταβέρνα ''Ο Κρητικός''

Τηλέφωνο: 2104002387

Ταβέρνα ”Ο Κρητικός”

Αξίζει να δείτε τι είπαν στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» την Κυριακή 22/03/2020, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κ. Δημήτρης Καρκανοραχάκης και η μητέρα του:


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button