Η τοιχογραφία με Μπράιαντ και Ντόντσιτς στο Λος Άντζελες

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Όταν ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε το μεγάλο βήμα και από τη Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στην αντίπερα όχθη για να παίξει στο NBA και στους Ντάλας Μάβερικς ο Κόμπι Μπράιαντ μετρούσε δύο χρόνια από την ημέρα που είχε αποσυρθεί από το μπάσκετ.
Ο Κόμπι πέντε φορές πρωταθλητής NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς κρέμασε τα παπούτσια του το 2016 αλλά πάντα ήταν κοντά στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Σλοβένος ξεκίνησε να παίζει στο NBA το 2018 και τη σεζόν 2019-20 είχε την ευκαιρία να συναντήσει στο παρκέ. Ο Κόμπι είχε χτυπήσει φιλικά στην πλάτη τον νεαρό Λούκα ο οποίος το 2025 αποκτήθηκε ως προϊόν ανταλλαγής από τους Λέικερς.

Ο Μπράιαντ όμως έφυγε από τη ζωή το 2020 και δεν τον πρόλαβε να παίζει με την φανέλα των Λέικερς. Ο  Αρμένιος καλλιτέχνης Arutyun Gozukuchikyan, γνωστός ως ArToon, θέλησε να απαθανατίσει για πάντα εκείνη την συνάντηση του Λούκα με τον Κόμπι και έτσι δημιούργησε πριν από λίγες ημέρες μια τοιχογραφία σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες.

Κατά την παρουσίασή του ο Σλοβένος είχε δηλώσεις πως θα ήθελε να είναι μαζί του ο Κόμπι στους Λέικερς και ο καλλιτέχνης έσπευσε να τους ζωγραφίσει μαζί.

Μιλώντας για εκείνη τη συνάντηση του με τον Κόμπι ο Ντόντσιτς είχε πει: «Πρώτα από όλα, θυμάμαι την ακριβή στιγμή που συνέβη. Έμεινε πάντα στο μυαλό μου. Ήταν μια καταπληκτική στιγμή. Απλώς το να μάθει ο Κόμπι το όνομά μου ήταν καταπληκτικό για μένα. Μακάρι ο Κόμπι και η Τζίτζι να ήταν εδώ για να δουν αυτή τη στιγμή, και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ταξίδι και χαρούμενος που είμαι εδώ».

Δείτε την τοιχογραφία εδώ. 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -