Η Τζένιφερ Λόπεζ σε streaming συναυλία για πολύ καλό σκοπό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Οι τραγουδίστριες Τζένιφερ Λόπεζ και H.E.R. θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα παγκόσμιο streaming και μια ειδική εκπομπή στις 8 Μαΐου, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα εμβόλια κατά της νόσου Covid-19, μετά την περσινή πρωτοβουλία “One World – Together at Home”, στην οποία τραγουδιστές ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους από τα σπίτια τους.

Το “VAX LIVE: The Concert to Reunite the World” θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ και θα συμμετάσχουν επίσης οι Foo Fighters και ο Έντι Βέντερ, σύμφωνα με την διοργανώτρια Global Citizen.

«Είναι πραγματικά μια ευκαιρία να απευθύνουμε έκκληση στους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να διασφαλίσουν ότι οι 27 εκατομμύρια ήρωες υγειονομικοί σε ολόκληρο τον κόσμο, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πρόσβαση σε ένα εμβόλιο, θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση τους επόμενους μήνες», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Global Citizen Χιου Έβανς.

Στόχος της εκδήλωσης είναι επίσης να στείλει το μήνυμα για δίκαιη και ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια σε όλους.

«Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή πολλά από τα πλουσιότερα κράτη αρχίζουν να κάνουν αποθέματα εμβολίων», είπε ο Έβανς, προσθέτοντας πως η εκπομπή θα προτρέψει τα κράτη να δωρίσουν τις παραπάνω δόσεις και να στηρίξουν οικονομικά το πρόγραμμα Covax.

Το Covax στοχεύει να διασφαλίσει 2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων για χώρες χαμηλού εισοδήματος έως τα τέλη του 2021.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -