ΙΑΝΟΣ: Γιορτάζει 9 χρόνια μουσικής με μοναδικές προσφορές

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Μουσικός ΙΑΝΟΣ, το σημείο συνάντησης των μουσικόφιλων σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, γιορτάζει  τα 9 χρόνια παρουσίας του με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις!

Όσοι φίλοι μας επισκεφτούν έως Πέμπτη 30 Ιουνίου τον Μουσικό ΙΑΝΟ της Αθήνας (Αιόλου 67) και τον Μουσικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7) θα επωφεληθούν των παρακάτω προσφορών και εκπτώσεων:

CD / LP  

1 TMX —> 10%

3 TMX —> 18%

5 TMX —> 23%

7 TMX —> 30%

ΒΟΧ SETS —> 20% 

Στα καταστήματά μας θα βρείτε επιπλέον προσφορές με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις:

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ 

ΒΙΝΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 5,90€

10 ΤΜΧ ΑΠΟ 59€  —> 25€ 

5 ΤΜΧ ΑΠΟ 29,5€  —> 15€ 

ΒΙΝΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 7,90€ 

10 ΤΜΧ ΑΠΟ 79€ —> 40€ 

5 ΤΜΧ ΑΠΟ 39,5€ —> 25€

 ΒΙΝΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 13,90€

10 ΤΜΧ ΑΠΟ 139€ —> 60€ 

5 ΤΜΧ ΑΠΟ 69,5€ —> 35€

 ΒΙΝΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 18,90€

10 ΤΜΧ ΑΠΟ 189€ —> 80€ 

5 ΤΜΧ ΑΠΟ 94,5€ —> 45€ 

  ΤΡΙΠΛΑ ΒΟΧ ΑΠΟ 18,90€  —> 8€ 

Διάρκεια προσφορών: Μέχρι 30 Ιουνίου*

*Τα πακέτα προσφορών ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΑΝΟΣ απευθύνεται σε κάθε μυημένο, και μη, μουσικόφιλο! Στα καταστήματα βρίσκετε το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets.

Ειδικότερα για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, ο πλούτος των συλλογών είναι εντυπωσιακός. Ακόμα πιο εντυπωσιακές και σπάνιες είναι οι συλλογές της Ροκ, τόσο της παλιάς όσο και της alternative. Σας περιμένουν επίσης δυσεύρετες και σπουδαίες συλλογές τζαζ.

Καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι υπάλληλοι μέσω της εμπειρίας τους βοηθούν και συμβουλεύουν τους επισκέπτες ώστε να βρουν τις μουσικές που αναζητούν και να ανακαλύψουν νέους μουσικούς δρόμους.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -