ΨΥΧΗ

Inspirited: Διαδικτυακό 2ημερο με 26 εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου συνδεθείτε σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού.

Καθοδηγούμενος διαλογισμός, κουνταλίνι γιόγκα, medifestation, ενεργός οραματισμός, θεατρικό παιχνίδι, breathwork, αλχημιστικός χορός, θεραπευτικό τραγούδι, νοερή απεικόνιση, πρωτόγονη έκφραση και πολλά ακόμα βιωματικά δρώμενα, σε μια αξέχαστη διήμερη διαδικτυακή εμπειρία έμπνευσης.

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.Eιδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σας καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και προσωπικής ανάπτυξης.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν». – Wayne Dyer

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Κόστος συμμετοχής μόνο 30€ για ζωντανή παρακολούθηση ή 50€ για να λάβετε όλα τα εργαστήρια μαγνητοσκοπημένα. Δείτε το πρόγραμμα εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο https://inspirited.gr/

* Το 10% των κερδών θα δοθεί στην Εστία Άγιος Νικόλαος, τη μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν, σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button