ΗΠΑ: Εστιατόριο χρεώνει έξτρα τους γονείς με παιδιά που κάνουν φασαρία

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Επιπλέον χρήματα θα χρεώνονται οι γονείς που τρώνε στο εστιατόριο Toccoa Riverside στις ΗΠΑ σε περίπτωση που τα παιδιά τους κάνουν φασαρία.

Πρόκειται για ένα «hidden charge», το οποίο αναφέρεται στο κάτω μέρος του τιμοκαταλόγου και διευκρινίζει πως υπάρχει «προσαύξηση για ενηλίκους» σύμφωνα με την οποία «κοστίζει τρία δολάρια για τους γονείς που δεν μπορούν να ελέγξουν τα παιδιά τους. Αν δεν υπάρχει σεβασμός δεν υπάρχει εξυπηρέτηση».

Όπως είναι αναμενόμενο, οι περισσότεροι γονείς δεν προσέχουν την προειδοποίηση ή το θεωρούν «χιούμορ» αλλά καταλαβαίνουν πως πρόκειται για κάτι που ισχύει όταν βλέπουν την έξτρα χρέωση στον λογαριασμό.

«Ο ιδιοκτήτης ήρθε και μου είπε ότι θα με χρεώσει επιπλέον 50 δολάρια λόγω της συμπεριφοράς των παιδιών μου» έγραψε ο Κάιλ Λάντμαν.

«Τα παιδιά μου έβλεπαν παιδικά στο tablet μέχρι να φτάσει το φαγητό, έφαγαν το φαγητό τους και η σύζυγός μου τα πήγε έξω ενώ εγώ περίμενα τον λογαριασμό», πρόσθεσε.

Η γυναίκα του, Λίντσεϊ είπε στο NBC News Today ότι «δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τα παιδιά κάθονταν στο τραπέζι και ήταν πολύ καλά. Θυμάμαι, μάλιστα, ότι είπα κάποια στιγμή “δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά έχουν συμπεριφερθεί”».

Για την ειδική περίπτωση αυτή, μίλησε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και ανέφερε πως τους χρέωσε έξτρα 50 δολάρια «γιατί τα παιδιά έκαναν πολύ θόρυβο και έτρεχαν έξω».

Φυσικά, οι κριτικές σε ιστοσελίδες αλλά και την ίδια την Google δεν λείπουν.

«Αν έχεις παιδιά απέφυγε με κάθε τρόπο αυτό το εστιατόριο. Ο αγενής ιδιοκτήτης μας έκανε σκηνή μπροστά σε όλο το εστιατόριο γιατί τα παιδιά μας “έτρεχαν μέσα στον χώρο”. Μας είπε ότι αυτό που μας αξίζει είναι τα Burger King και το Walmart και ότι ήμασταν κακοί γονείς», τους έγραψε η Ντάνιελ Χάμπι με εκπρόσωπο του εστιατορίου να αρκείται στο «εμείς εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική εδώ και χρόνια».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -