ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ISOMAT: Δωρεά εξοπλισμού για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Η ISOMAT ενισχύει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος προχωρώντας στη δωρεά απαραίτητου ειδικού εξοπλισμού για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, η ISOMAT στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει και ενισχύει το δύσκολο έργο του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος προχωρώντας στη δωρεά απαραίτητου ειδικού εξοπλισμού για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των εστιών φωτιάς που έχουν ξεσπάσει σε ολόκληρη την Ελλάδα. H Εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στον αγώνα που δίνει το πυροσβεστικό σώμα ενάντια στα πολλαπλά πύρινα μέτωπα.

Η κατάσβεση των πυρκαγιών και η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών αποτελούν επιτακτικές ανάγκες, η πραγματοποίηση των οποίων δεν θα είναι δυνατή χωρίς την προσφορά αρωγής προς τους πυροσβέστες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

«Έχοντας θέσει ως προτεραιότητες την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η ISOMAT θα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών, εκφράζοντας την αμέριστη ευγνωμοσύνη και υποστήριξή της προς το πρόσωπό τους», καταλήγει η ανακοίνωση της Εταιρείας.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button