ΒΙΒΛΙΑΠΑΙΔΙ

«Ιστορίες για παιδιά»: Αγαπημένοι ηθοποιοί διαβάζουν κείμενα από τα Ανθολόγια του Δημοτικού

Ένα πρωτότυπο παιδικό πρόγραμμα με τίτλο «Ιστορίες για παιδιά», αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΕΡΤ με το Εθνικό Θέατρο, όπου γνωστοί ηθοποιοί της Πρώτης Κρατικής Σκηνής βρίσκονται στους χώρους του Εθνικού και διαβάζουν λογοτεχνικά κείμενα από τα Ανθολόγια του Δημοτικού Σχολείου, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020.

Στην πρώτη εκπομπή, ο Δημήτρης Λιγνάδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θέατρου και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διαβάζουν μαζί, από την άδεια Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, το κείμενο «Ο Καραγκιόζης και ο Καταραμένος Όφις» του Ευγένιου Σπαθάρη από το Θέατρο Σκιών, και, όπως φαίνεται, το απολαμβάνουν με την καρδιά τους. 

Μεταξύ άλλων, στο ειδικό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 12:00 από την ΕΡΤ2 (αμέσως μετά το τέλος της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης), θα απολαύσουμε τους ηθοποιούς Ράνια Οικονομίδου, Έμιλυ Κολιανδρή, Τζόυς Ευείδη, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Αλίκη Αλεξανδράκη.

Στο Trailer μπορείτε να δείτε τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να διαβάζουν απόσπασμα του έργου «Ο Καραγκιόζης και ο καταραμένος όφις».


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button