Καλάθια Αγάπης από τον Δήμο Χίου

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Ας γεμίσουμε με την προσφορά μας τα Καλάθια Αγάπης στη Χίο για όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη!

Ο Δήμος Χίου προχώρησε σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ της Χίου στην τοποθέτηση «καλαθιών αγάπης» προκειμένου οι δημότες να προσφέρουν τρόφιμα στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Με το σύνθημα «Ας γεμίσουμε με την προσφορά μας τα Καλάθια της Αγάπης», ενημερώνει ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου  ενόψει των Χριστουγέννων, ότι δίνει έμφαση στην υλοποίηση δράσεων πρόνοιας, μέριμνας, υποστήριξης και ανακούφισης, κυρίως των ευπαθών ομάδων πολιτών και των άπορων οικογενειών .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μαζί με τα σούπερ μάρκετ του νησιού την περίοδο της πανδημίας συνεργάζονται ακόμα πιο στενά όσο οι συνθήκες διαβίωσης παραμένουν δύσκολες, προκειμένου όλοι οι συνάνθρωποι στην Χίο που έχουν ανάγκη (άποροι, άστεγοι, ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, κ.α.) να νιώσουν – ότι δεν είναι μόνοι!

Ο Δήμος Χίου καλεί τους πολίτες να ανταποκριθεί σε αυτή την κίνηση προσφοράς:

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας,  τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και κάθε ενδιαφερόμενο να στηρίξει τις προσπάθειές μας.

   Τα Καλάθια της Αγάπης βρίσκονται ήδη τοποθετημένα σε όλα τα σούπερ μάρκετ του νησιού και θα μας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου ώστε να προσφέρουμε τρόφιμα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

   Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους θα ανταποκριθούν με θέρμη στο κάλεσμά μας και θα  προσφέρουν ο καθένας όσα και ότι μπορεί για να μην μείνει αβοήθητος κανένας πολίτης του νησιού  μας .”


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -