Καλλιτέχνης δημιουργεί γιγάντια γεωμετρικά μοτίβα στο χιόνι

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια και ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, όπως για παράδειγμα ένα χιονισμένο τοπίο, κάποιοι βλέπουν έναν καμβά.

Για παράδειγμα, ένα χιονισμένο τοπίο μπορεί να αποτελέσει έναν τεράστιο κενό καμβά και όχι μόνο ένα μέρος για χιονάνθρωπους και χιονοπόλεμο. Ο Σάιμον Μπεκ φαίνεται να είναι, λοιπόν, από εκείνους που δεν χάνουν την ευκαιρία για δημιουργία και ψάχνουν να κάνουν το κάτι διαφορετικό.

Ο Μπεκ δημιουργεί τεράστια land art περπατώντας σε χιονισμένα τοπία και με συμμάχους του το φως και τη σκιά, φτιάχνει τα δικά του έργα. Ως χαρτογράφος, πρώτα κάνει το σχέδιο του και στη συνέχεια φορώντας χιονοπέδιλα και κρατώντας τα μπατόν του, μεταξύ άλλων εργαλείων που μπορεί να χρειαστεί, πιάνει δουλειά.

Τα αποτελέσματα μεταμορφώνουν ένα χειμερινό τοπίο της χώρας των θαυμάτων σε ένα εφήμερο έργο τέχνης, το οποίο ανάλογα με τη γωνία ή την ώρα της ημέρας, μπορεί να πάρει διαφορετική μορφή.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -